MediaWiki:Oversight-header/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Ing ngisor iki kapacak daftar révisi sing wis didelikaké sacara permanèn saka umum. Nyebaraké informasi iki bisa ngakibataké hak pangawas (oversight) panjenengan dijabel.