Portal:Sq/Archive 1

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search


special:prefixindex/project:Language
special:prefixindex/project:Messages

links

Portal:Sq · WLH

archived code

27. toukokuuta 2006 kello 23.30 (EEST)

log

→ from w:sq:special:Allmessages|ot=php
mass imported messages; see special:Allmessages|ot=msg&box=1&uselang=sq (this is experimental code and might fail)
/archive 01 (7. kesäkuuta 2006 kello 16.36 (EEST))

start to end

<?php

Kjo është një listë e të gjitha faqeve në hapësirën MediaWiki:

$wgAllMessagesSq = array(
'1movedto2' => '[[$1]] u zhvendos tek [[$2]]',
'1movedto2_redir' => '[[$1]] u zhvendos tek [[$2]] dhe u krijua një faqe përcjellimi',
'Monobook.js' => '/* tooltips and access keys */
ta = new Object();
ta[\'pt-userpage\'] = new Array(\'.\',\'Faqja ime e Përdoruesit\'); 
ta[\'pt-anonuserpage\'] = new Array(\'.\',\'Faqja për IP-në nga e cila jeni duke kontribuar ju për momentin\'); 
ta[\'pt-mytalk\'] = new Array(\'n\',\'Faqja ime e Diskutimeve\'); 
ta[\'pt-anontalk\'] = new Array(\'n\',\'Faqja e diskutimeve për IP-në nga e cila jeni duke kontribuar ju për momentin\'); 
ta[\'pt-preferences\'] = new Array(\'\',\'Parapëlqimet e mia\'); 
ta[\'pt-watchlist\'] = new Array(\'l\',\'Lista e faqeve nën mbikqyrjen time.\'); 
ta[\'pt-mycontris\'] = new Array(\'y\',\'Lista e kontributeve të mia\'); 
ta[\'pt-login\'] = new Array(\'o\',\'Të hysh brenda nuk është e detyrueshme, por ka shumë përparësi.\'); 
ta[\'pt-anonlogin\'] = new Array(\'o\',\'Të hysh brenda nuk është e detyrueshme, por ka shumë përparësi.\'); 
ta[\'pt-logout\'] = new Array(\'o\',\'Dalje\'); 
ta[\'ca-talk\'] = new Array(\'t\',\'Diskuto për përmbajtjen e atrikullit\'); 
ta[\'ca-edit\'] = new Array(\'e\',\'Ju mund ta redaktoni këtë faqe. Përdoreni butonin >>Trego parapamjen<< para se ti ruani ndryshimet.\'); 
ta[\'ca-addsection\'] = new Array(\'+\',\'Fillo një temë të re të diskutimit.\'); 
ta[\'ca-viewsource\'] = new Array(\'e\',\'Kjo faqe është e mbrojtur. Ju mundeni vetëm ta shikoni burimin e tekstit.\'); 
ta[\'ca-history\'] = new Array(\'h\',\'Versione të më parshme të artikullit.\'); 
ta[\'ca-protect\'] = new Array(\'=\',\'Mboje këtë faqe\'); 
ta[\'ca-delete\'] = new Array(\'d\',\'Grise këtë faqe\'); 
ta[\'ca-undelete\'] = new Array(\'d\',\'Faqja u restaurua\'); 
ta[\'ca-move\'] = new Array(\'m\',\'Me anë të zhvendosjes mundeni ta ndryshoni titullin e artikullit\'); 
ta[\'ca-nomove\'] = new Array(\'\',\'Ti nuk ke të drejtë ta zhvendosish këtë faqe\'); 
ta[\'ca-watch\'] = new Array(\'w\',\'Shton faqen në lisën e faqeve nën mbikqyrje time\'); 
ta[\'ca-unwatch\'] = new Array(\'w\',\'Largon faqen nga lista e faqeve nën mbikqyrj time.\'); 
ta[\'search\'] = new Array(\'f\',\'Kërko në Wikipedia\'); 
ta[\'p-logo\'] = new Array(\'\',\'Faqja kryesore\'); 
ta[\'n-mainpage\'] = new Array(\'z\',\'Vizitoni Faqen kryesore\'); 
ta[\'n-portal\'] = new Array(\'\',\'Mbi Projektin, çka mundësh të bësh ti për të dhe ku gjenden faqet.\'); 
ta[\'n-currentevents\'] = new Array(\'\',\'Informata rreth ngjarjeve aktuale.\'); 
ta[\'n-recentchanges\'] = new Array(\'r\',\'Lista e Ndryshimeve së fundmi në Wikipedia\'); 
ta[\'n-randompage\'] = new Array(\'x\',\'Shikoni një artikull të rastit.\'); 
ta[\'n-help\'] = new Array(\'\',\'Vendi ku gjeni ndihmë.\'); 
ta[\'n-sitesupport\'] = new Array(\'\',\'Përkrahni Wikipedian\'); 
ta[\'t-whatlinkshere\'] = new Array(\'j\',\'Lista e faqeve që lidhen te ky artikull\'); 
ta[\'t-recentchangeslinked\'] = new Array(\'k\',\'Lista e ndryshimeve të faqeve që lidhen te ky artikull\'); 
ta[\'feed-rss\'] = new Array(\'\',\'Informata "RSS feed" për këtë faqe \'); 
ta[\'feed-atom\'] = new Array(\'\',\'Informata "Atom feed" për këtë faqe\'); 
ta[\'t-contributions\'] = new Array(\'\',\'Shiko listën e kontributeve për Përdoruesin në fjalë\'); 
ta[\'t-emailuser\'] = new Array(\'\',\'Dërgoni një letër Përdoruesit\'); 
ta[\'t-upload\'] = new Array(\'u\',\'Ngarkoni foto ose skeda multimediale\'); 
ta[\'t-specialpages\'] = new Array(\'q\',\'Lista e të gjitha faqeve speciale.\'); 
ta[\'ca-nstab-main\'] = new Array(\'c\',\'Shikoni përmbajtjen e artikullit.\'); 
ta[\'ca-nstab-user\'] = new Array(\'c\',\'Shikoni faqen e përdoruesit\'); 
ta[\'ca-nstab-media\'] = new Array(\'c\',\'Shikoni faqen e skedës\'); 
ta[\'ca-nstab-special\'] = new Array(\'\',\'Kjo është një faqe speciale. Ju nuk mundeni ta redaktoni këtë faqe\'); 
ta[\'ca-nstab-wp\'] = new Array(\'c\',\'Shikoni faqen e Projektit\'); 
ta[\'ca-nstab-image\'] = new Array(\'c\',\'Shikoni faqen e Figurës\'); 
ta[\'ca-nstab-mediawiki\'] = new Array(\'c\',\'Shikoni Mesazhet e Sistemit\'); 
ta[\'ca-nstab-template\'] = new Array(\'c\',\'Shikoni Stampën\'); 
ta[\'ca-nstab-help\'] = new Array(\'c\',\'Shikoni faqet ndihmëse\'); 
ta[\'ca-nstab-category\'] = new Array(\'c\',\'Shikoni faqen Kategorisë\');',
'about' => 'Rreth',
'aboutpage' => '{{ns:project}}:Rreth',
'aboutsite' => 'Rreth *** {{SITENAME}}-s',
'accmailtext' => 'Fjalëkalimi për \'$1\' u dërgua tek $2.',
'accmailtitle' => 'Fjalëkalimi u dërgua.',
'accountcreated' => 'Llogarija e Përdoruesit u krijua',
'accountcreatedtext' => 'Llogarija e Përdoruesit për $1 u krijua',
'acct_creation_throttle_hit' => 'Më vjen keq, por brenda 24 orëve të fundit është hapur një llogari $1 me IP-adresën tuaj dhe në moment nuk mundeni të hapni më. Provoni 24 orë më vonë prap.',
'actioncomplete' => 'Veprim i mbaruar',
'addedwatch' => 'U shtua tek lista mbikqyrëse',
'addedwatchtext' => 'Faqja "$1" është shtuar [[{{ns:special}}:Watchlist|listës mbikqyrëse]] tuaj. Ndryshimet e ardhshme të kësaj faqeje dhe faqes së diskutimit të saj do të jepen më poshtë, dhe emri i faqes do të duket i \'\'\'trashë\'\'\' në [[{{ns:special}}:Recentchanges|listën e ndryshimeve së fundmi]] për t\'i dalluar më kollaj.

Në qoftë se dëshironi të hiqni një faqe nga lista mbikqyrëse më vonë, shtypni "ç\'mbikqyre" në tabelën e sipërme.',
'administrators' => '{{ns:project}}:Administruesit',
'allarticles' => 'Të gjithë artikujt',
'allinnamespace' => 'Të gjitha faqet (hapësira $1)',
'alllogstext' => 'Kjo faqe tregon një pamje të përmbledhur të regjistrave të ngarkimeve, grisjeve, mbrojtjeve, bllokimeve, dhe të veprimeve administrative. Mundeni të kufizoni informactionin sipas tipit të regjistrit, emrit të përdoruesit, si dhe faqes në çështje.',
'allmessages' => 'Mesazhet e sistemit',
'allmessagescurrent' => 'Teksti i tanishëshm',
'allmessagesdefault' => 'Teksti i parazgjedhur',
'allmessagesfilter' => 'Veço me shprehje të rregullta:',
'allmessagesmodified' => 'Trego vetëm të ndryshuarat',
'allmessagesname' => 'Emri',
'allmessagesnotsupportedDB' => 'special:Allmessages not supported because wgUseDatabaseMessages is off.',
'allmessagesnotsupportedUI' => 'Ndërfaqja gjuhësore e juaj, <b>$1</b>, nuk mbulohet nga special:Allmessages në këto faqe.',
'allmessagestext' => 'Kjo është një listë e të gjitha faqeve në hapësirën MediaWiki:',
'allnonarticles' => 'Të gjitha faqet që s\'janë artikuj',
'allnotinnamespace' => 'Të gjitha faqet (jo në hapësirën $1)',
'allowemail' => 'Lejo përdoruesit të më dërgojnë email',
'allpages' => 'Të gjitha faqet',
'allpagesfrom' => 'Trego faqet duke filluar nga:',
'allpagesnext' => 'Më pas',
'allpagesprefix' => 'Trego faqet me parashtesë:',
'allpagesprev' => 'Më para',
'allpagessubmit' => 'Shko',
'alphaindexline' => '$1 deri në $2',
'already_bureaucrat' => 'Ky përdorues është bërë burokrat më parë',
'already_sysop' => 'Ky përdorues është bërë administrues më parë',
'alreadyloggedin' => '<font color=red><b>Përdorues $1, keni hyrë brënda më parë!</b></font><br>',
'alreadyrolled' => 'Nuk munda ta rikthej redaktimin e fundit e [[$1]] nga [[{{ns:user}}:$2|$2]] ([[{{ns:user_talk}}:$2|Diskutim]]); dikush tjetër e ka redaktuar ose rikthyer këtë faqe.

Redaktimi i fundit është bërë nga [[{{ns:user}}:$3|$3]] ([[{{ns:user_talk}}:$3|Diskutim]]).',
'ancientpages' => 'Artikuj më të vjetër',
'and' => 'dhe',
'anoneditwarning' => 'Ju nuk jeni regjistruar. IP adresa juaj do të regjistrohet në historinë e redaktimeve të kësaj faqe.
You are not logged in. Your IP address will be recorded in this page\'s edit history.',
'anontalk' => 'Diskutimet për këtë IP',
'anontalkpagetext' => '---- \'\'Kjo është një faqe diskutimi për një përdorues anonim i cili nuk ka hapur akoma një llogari ose nuk e përdor atë. Prandaj, më duhet të përdor numrin e adresës [[IP adresë|IP]] për ta identifikuar. Kjo adresë mund të përdoret nga disa njerëz. Në qoftë se jeni një përdorues anonim dhe mendoni se komente kot janë drejtuar ndaj jush, ju lutem [[{{ns:special}}:Userlogin|krijoni një llogari ose hyni brënda]] për të mos u ngatarruar me përdorues të tjerë anonim.\'\'',
'anonymous' => 'Përdorues anonim të {{SITENAME}}',
'apr' => 'Pri',
'april' => 'Prill',
'article' => 'Artikulli',
'articleexists' => 'Një faqe me atë titull ekziston, ose titulli që zgjodhët nuk është i saktë. Ju lutem zgjidhni një tjetër.',
'articlepage' => 'Shikoni artikullin',
'aug' => 'Gus',
'august' => 'Gusht',
'autoblocker' => 'I bllokuar automatikisht sepse përdor të njëjtën IP adresë si "$1". Arsye "$2".',
'badaccess' => 'Gabim leje',
'badaccesstext' => 'Ky veprim është i lejuar vetëm për përdoruesit me titullin $2. 
Shiko $1',
'badarticleerror' => 'Ky veprim nuk mund të bëhet në këtë faqe.',
'badfilename' => 'Emri i skedës është ndërruar në "$1".',
'badfiletype' => '".$1" nuk rekomandohet si tip skede.',
'badipaddress' => 'Nuk ka asnjë përdorues me atë emër',
'badquery' => 'Pyetje kërkese e formuluar gabim',
'badquerytext' => 'Nuk munda t\'i përgjigjem pyetjes tuaj. Kjo ka mundësi të ketë ndodhur ngaqë provuat të kërkoni për një fjalë me më pak se tre gërma, gjë që s\'mund të behet akoma. Ka mundësi që edhe të keni shtypur keq pyetjen, për shembull "peshku dhe dhe halat". Provoni një pyetje tjetër.',
'badretype' => 'Fjalëkalimet nuk janë njësoj.',
'badsig' => 'Sintaksa e signaturës është e pavlefshme, kontrolloni HTML-in.',
'badtitle' => 'Titull i pasaktë',
'badtitletext' => 'Titulli i faqes që kërkuat nuk ishte i saktë, ishte bosh, ose ishte një lidhje gabim me një titull wiki internacional.',
'blanknamespace' => '(Artikujt)',
'blockedtext' => '__NOEDITSECTION__
{|style="margin: 0 2%; padding: 0 7px 7px 7px; background: #FEE; border: 1px solid #999999; text-align: left; width: 96%;"
|width="40px"|[[Image:Stop_hand.png|left|38px]]
|<big>\'\'\'*** no image *** Emri ose IP adresa juaj është bllokuar\'\'\'</big><br />\'\'\'Jeni bllokuar nga $1\'\'\'<br />\'\'\'Arsyeja e dhënë ishte: \'\'$2\'\'\'\'\' (lexoni [[{{ns:Project}}:Rregullat e bllokimit|rregullat e bllokimit]] për më shumë)
|}

\'\'\'Nuk ndaloheni nga leximi i faqeve por vetëm nga redaktimi i tyre.\'\'\' Në qoftë se ishit duke lexuar dhe patë këtë mesazh duhet të keni ndjekur një lidhje të kuqe. Këto janë faqe që nuk kanë tekst prandaj të çojnë drejt kutisë së redaktimit. Nuk duhet të keni probleme nëse ndiqni vetëm lidhjet blu.

Në qoftë se dëshironi të dini datën e skadencës së bllokimit atëherë kërkoni emrin ose IP adresën tuaj tek [[{{ns:special}}:Ipblocklist|regjistri i bllokimeve]].

{|style="background: none;"
|width="49%" valign="top"|
==Pa faj?==
Ndonjëherë vargje të tëra IP adresash ose adresa ndërmjetëse të përbashkëta duhen bllokuar. Kjo do të thotë se ndonjëherë përdorues të pafajshëm bllokohen nga redaktimi. Nëse keni të bëni me një rast të tillë, arsyeja e mësipërme duhet tu japi shpjegim.

Ju kërkojmë ndjesë për shqetësimin që mund tu ketë shkaktuar bllokimi. Në qoftë se ky problem ju ndodh shpesh dhe dëshironi të na ndihmoni të zgjidhim problemin kontaktoni një [[{{ns:project}}:Administruesit|administrues]] dhe kompaninë tuaj të shërbimeve të Internetit (ISP).
|width="2%"|
|width="49%" valign="top"|
==Çfarë mund të bëni==
\'\'\'IP adresa juaj është $3. Ju lutem përmendni këtë adresë si edhe emrin tuaj (nëse keni hapur një llogari) në çdo ankesë që bëni.\'\'\'<br /><br />

Mund ti dërgoni [[{{ns:special}}:emailuser/$4|email përdoruesit $4]] për të diskutuar bllokimin tuaj. Gjithashtu mund të redaktoni [[{{ns:special}}:Mytalk|faqen tuaj të diskutimit]] nëse dëshironi. Nëse besoni se [[{{ns:project}}:Rregullat e bllokimit|rregullat e bllokimit]] nuk janë respektuar mund të diskutoni publikisht për çështjen tuaj tek [http://mail.wikipedia.org/mailman/listinfo/wikipedia-l lista e postimeve Wikipedia-l].

Vini re se nuk mund të përdorni mjetin "Email përdoruesit" në qoftë se nuk keni një llogari dhe nuk keni caktuar një adresë email-i te [[{{ns:special}}:Preferences|parapëlqimet]] tuaja.

Nëse dëshironi të shikoni tekstin wiki të një faqeje mund të përdorni mjetin e [[{{ns:special}}:Export|eksportit]] ose mund të ndiqni lidhjen e [{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|action=raw}} tekstit të papërpunuar].
|}',
'blockedtitle' => 'Përdoruesi është bllokuar',
'blockip' => 'Blloko përdoruesin',
'blockipsuccesssub' => 'Bllokimi u bë me sukses',
'blockipsuccesstext' => 'Përdoruesi [[{{ns:user}}:$1|$1]] ([[{ns:user_talk}}:$1|Diskutimet]] · [[{{ns:special}}:Contributions/$1|Kontributet]]) u bllokua.
<br>Veprimi u regjistrua te [[{{ns:special}}:Log/block|Regjistri i bllokimeve]]. Shiko këtu [{{fullurl:{{ns:special}}:Ipblocklist|action=unblock&ip=$1}} për ta çbllokuar] përdoruesin.',
'blockiptext' => 'Përdorni formularin e mëposhtëm për të hequr lejen e shkrimit për një përdorues ose IP-ë specifike.
Kjo duhet bërë vetëm në raste vandalizmi, dhe në përputhje me [[{{SITENAME}}:Rregullat|rregullat e {{SITENAME}}-s]].
Plotësoni arsyen specifike më poshtë (p.sh., tregoni faqet specifike që u vandalizuan).

Afati është sipas standardit *** a more general license **** GNU (http://www.gnu.org/software/tar/manual/html_chapter/tar_7.html), p.sh. "1 hour", "2 days", "next Wednesday", "1 January 2017", ose për ndryshe "indefinite" ose "infinite".',
'blocklink' => 'blloko',
'blocklistline' => '$1, $2 bllokoi $3 ($4)',
'blocklogentry' => 'bllokoi [[$1]] për një kohë prej: $2',
'blocklogpage' => 'Regjistri i bllokimeve',
'blocklogtext' => 'Ky është një regjistër bllokimesh dhe ç\'bllokimesh të përdoruesve. IP-të e bllokuara automatikisht nuk janë të dhëna. Shikoni dhe [[{ns:special}}:Ipblocklist|listën e IP-ve të bllokuara]] për një listë të bllokimeve të tanishme.',
'boardvote' => 'Zgjedhjet e Anëtarëve të Këshillit të Wikimedia-s',
'boardvote_days' => 'Ditë',
'boardvote_dumplink' => 'Shtype këtu',
'boardvote_edits' => 'Redaktime',
'bold_sample' => 'Tekst i trashë',
'bold_tip' => 'Tekst i trashë',
'booksources' => 'Burime librash',
'booksourcetext' => 'Më poshtë është një listë me faqe interneti që shesin libra të rinj dhe të përdorur. Atje mund të gjeni më shumë informacione për librat që kërkoni. {{SITENAME}} nuk ka marrëdhënie biznesi me asnjërin prej këtyre firmave dhe nuk përfiton prej tyre. Për këtë arsye nuk duhet të shikohet kjo listë si reklamë.',
'brokenredirects' => 'Përcjellime të prishura',
'brokenredirectstext' => 'Përcjellimet që vijojnë lidhen tek një artikull që s\'ekziston.',
'bugreports' => 'Kontakt',
'bugreportspage' => '{{SITENAME}}:Kontakt',
'bureaucratlog' => 'Regjistri burokratik',
'bureaucratlogentry' => ' i dha $1: titullin $2',
'bydate' => 'datës',
'byname' => 'emrit',
'bysize' => 'madhësisë',
'cachederror' => 'Kjo është një kopje e faqes së kërkuar dhe mund të jetë e vjetër.',
'cancel' => 'Harroji',
'cannotdelete' => 'Nuk munda të gris këtë faqe ose figurë të dhënë. (Ka mundësi të jetë grisur nga dikush tjeter.)',
'cantrollback' => 'Nuk munda ta kthejë redaktimin; redaktori i fundit është i vetmi autor i këtij artikulli.',
'categories' => 'Kategori',
'categoriespagetext' => 'Ndodhen këto kategori:',
'category' => 'kategori',
'category_header' => 'Artikuj në kategorinë "$1"',
'categoryarticlecount' => 'Ndodhen $1 artikuj nën këtë kategori.',
'changed' => 'ndryshuar',
'changepassword' => 'Ndërroni fjalëkalimin',
'changes' => 'ndryshime',
'cite' => 'Citate',
'cite_article_link' => 'Cito artikullin',
'cite_page' => 'Faqja:',
'cite_submit' => 'Citoje',
'cite_text' => '__NOTOC__
<div style="border: 1px solid grey; background: #E6E8FA; width: 90%; padding: 15px 30px 15px 30px; margin: 10px auto;">

== Të dhënat bibliografike për «{{FULLPAGENAME}}» ==
* Emri i faqes: {{FULLPAGENAME}}
* Autori: Redaktorët e {{SITENAME}}-s
* Publikuesi: \'\'{{SITENAME}}, {{int:sitesubtitle}}\'\'.
* Data e versionit të fundit: {{CURRENTDAY}} {{CURRENTMONTHNAME}} {{CURRENTYEAR}} {{CURRENTTIME}} UTC
* E marrë më: <citation>{{CURRENTDAY}} {{CURRENTMONTHNAME}} {{CURRENTYEAR}} {{CURRENTTIME}} UTC</citation>
* Lidhja permanente: {{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|oldid={{REVISIONID}}}}
* Nr i versionit të faqes: {{REVISIONID}}
</div>

<div class="plainlinks" style="border: 1px solid grey; width: 90%; padding: 15px 30px 15px 30px; margin: 10px auto;">

== Stile të ndryshme citimi për «{{FULLPAGENAME}}» ==

=== [[Stili citimit APA|APA]] ===
{{FULLPAGENAME}}. ({{CURRENTYEAR}}, {{CURRENTMONTHNAME}} {{CURRENTDAY}}). \'\'{{SITENAME}}, {{int:sitesubtitle}}\'\'. Retrieved <citation>{{CURRENTTIME}}, {{CURRENTMONTHNAME}} {{CURRENTDAY}}, {{CURRENTYEAR}}</citation> from {{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|oldid={{REVISIONID}}}}.

=== [[Stili citimit MLA|MLA]] ===
"{{FULLPAGENAME}}." \'\'{{SITENAME}}, {{int:sitesubtitle}}\'\'. {{CURRENTDAY}} {{CURRENTMONTHABBREV}} {{CURRENTYEAR}}, {{CURRENTTIME}} UTC. <citation>{{CURRENTDAY}} {{CURRENTMONTHABBREV}} {{CURRENTYEAR}}, {{CURRENTTIME}}</citation> <{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|oldid={{REVISIONID}}}}>.

=== [[Stili citimit MHRA|MHRA]] ===
{{SITENAME}} contributors, \'{{FULLPAGENAME}}\', \'\'{{SITENAME}}, {{int:sitesubtitle}},\'\' {{CURRENTDAY}} {{CURRENTMONTHNAME}} {{CURRENTYEAR}}, {{CURRENTTIME}} UTC, <{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|oldid={{REVISIONID}}}}> [accessed <citation>{{CURRENTDAY}} {{CURRENTMONTHNAME}} {{CURRENTYEAR}}</citation>]

=== [[Stili i citimit Chicago|Chicago]] ===
{{SITENAME}} contributors, "{{FULLPAGENAME}}," \'\'{{SITENAME}}, {{int:sitesubtitle}},\'\' {{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|oldid={{REVISIONID}}}} (accessed <citation>{{CURRENTMONTHNAME}} {{CURRENTDAY}}, {{CURRENTYEAR}}</citation>).

=== [[Stili i citimit CBE/CSE|CBE/CSE]] ===
{{SITENAME}} contributors. {{FULLPAGENAME}} [Internet]. {{SITENAME}}, {{int:sitesubtitle}}; {{CURRENTYEAR}} {{CURRENTMONTHABBREV}} {{CURRENTDAY}}, {{CURRENTTIME}} UTC [cited <citation>{{CURRENTYEAR}} {{CURRENTMONTHABBREV}} {{CURRENTDAY}}</citation>]. Available from: {{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|oldid={{REVISIONID}}}}.

=== [[Stili i citimit Bluebook|Bluebook]] ===
{{FULLPAGENAME}}, {{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|oldid={{REVISIONID}}}} (last visited <citation>{{CURRENTMONTHNAME}} {{CURRENTDAY}}, {{CURRENTYEAR}}</citation>).

=== [[Stili i citimit BibTeX|BibTeX]] ===
@misc{ wiki:xxx, author = "{{SITENAME}}", title = "{{FULLPAGENAME}} --- {{SITENAME}}{,} {{int:sitesubtitle}}", year = "{{CURRENTYEAR}}", url = "{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|oldid={{REVISIONID}}}}", note = "[Online; accessed <citation>{{CURRENTDAY}}-{{CURRENTMONTHNAME}}-{{CURRENTYEAR}}</citation>]" } When using the [[LaTeX]] package url (<code>\usepackage{url}</code> somewhere in the preamble) which tends to give much more nicely formatted web addresses, the following may preferred: @misc{ wiki:xxx, author = "{{SITENAME}}", title = "{{FULLPAGENAME}} --- {{SITENAME}}{,} {{int:sitesubtitle}}", year = "{{CURRENTYEAR}}", url = "\'\'\'\url{\'\'\'{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|oldid={{REVISIONID}}}}\'\'\'}\'\'\'", note = "[Online; accessed <citation>{{CURRENTDAY}}-{{CURRENTMONTHNAME}}-{{CURRENTYEAR}}</citation>]" } </div> <!--closing div for "plainlinks"-->',
'clearwatchlist' => 'Pastroni listën mbikqyrëse',
'clearyourcache' => '\'\'\'Shënim:\'\'\' Pasi të ruani parapëlqimet ose pasi të kryeni ndryshimet, duhet të pastroni \'\'cache\'\'-në e shfletuesit tuaj për të parë ndryshimet: për \'\'\'Mozilla/Safari/Konqueror\'\'\' shtypni \'\'Ctrl+Shift+Reload\'\' (ose \'\'ctrl+shift+r\'\'), për \'\'\'IE\'\'\' \'\'Ctrl+f5\'\', \'\'\'Opera\'\'\': \'\'F5\'\'.',
'columns' => 'Kolona',
'compareselectedversions' => 'Krahasoni versionet e zgjedhura',
'confirm' => 'Konfirmoni',
'confirm_purge' => 'Pastro cache për këtë faqe?

$1',
'confirmdelete' => 'Konfirmoni grisjen',
'confirmdeletetext' => 'Jeni duke grisur \'\'\'përfundimisht\'\'\' një faqe ose një skedë me tër historinë e saj nga regjistri. Ju lutem konfirmoni që keni ndër mënd ta bëni këtë gjë, që i kuptoni se cilat janë pasojat, dhe që po veproni në përputhje me [[{{ns:project}}:Rregullat]].',
'confirmedittext' => 'Ju duhet së pari ta vërtetoni e-mail adresen para se të redaktoni. Ju lutem plotësoni dhe vërtetoni e-mailin tuaj  te [[{ns:special}}:Preferences|parapëlqimet]] e juaja.',
'confirmedittitle' => 'Nevojitet adresë email-i e vërtetuar për të redaktuar',
'confirmemail' => 'Vërtetoni adresën tuaj',
'confirmemail_body' => 'Dikush, me siguri ju nga IP adresa $1, ka hapur llogarinë "$2" tek {{SITENAME}} dhe ka dhënë këtë adresë email-i.

Në qoftë se është me të vertetë llogaria juaj, vërtetoni këtë adresë duke ndjekur lidhjen e mëposhtme për të mundësuar përdorimin e mjeteve që kërkojnë email tek {{SITENAME}}:

$3

Në qoftë se nuk është llogaria juaj atëhere mos e ndiqni lidhjen. Kodi i shifruar do të skadojë më $4.',
'confirmemail_error' => 'Pati gabim gjatë ruajtjes së vërtetimit tuaj.',
'confirmemail_invalid' => 'Kodi i shifrimit të vërtetimit është gabim ose ka skaduar.',
'confirmemail_loggedin' => 'Adresa juaj është vërtetuar.',
'confirmemail_needlogin' => 'Ju duhet të $1 për ta konfirmuar email-adresën',
'confirmemail_send' => 'Dërgo vërtetimin',
'confirmemail_sendfailed' => 'Nuk munda të dërgoj email-in e vërtetimit. Kontrolloni adresën tuaj për gabime shtypi.',
'confirmemail_sent' => 'Email-i për vërtetim është dërguar.',
'confirmemail_subject' => 'Vërtetim adrese nga {{SITENAME}}',
'confirmemail_success' => 'Adresa juaj është vërtetuar. Mund të hyni brënda dhe të përdorni wiki-n.',
'confirmemail_text' => 'Për të marrë email duhet të vërtetoni adresen tuaj. Shtypni butonin e mëposhtëm për të dërguar një email vërtetimi tek adresa juaj. Email-i do të përmbajë një lidhje me kod të shifruar. Duke ndjekur lidhjen nëpërmjet shfletuesit tuaj do të vërtetoni adresën.',
'confirmprotect' => 'Konfirmoni',
'confirmprotecttext' => 'Dëshironi të mbroni këtë faqe?',
'confirmrecreate' => 'Përdoruesi [[{ns:user}}:$1|$1]] ([[{{ns:user_talk}}:$1|diskutime]]) grisi këtë artikull mbasi ju filluat ta redaktoni për arsyen:
: \'\'$2\'\'
Ju lutem konfirmoni nëse dëshironi me të vertetë ta ri-krijoni këtë artikull.',
'confirmunprotect' => 'Konfirmoni lirimin',
'confirmunprotecttext' => 'Dëshironi të lironi këtë faqe?',
'contextchars' => 'Sa germa të tregohen për çdo rresht',
'contextlines' => 'Sa rreshta të tregohen për përputhje',
'contribslink' => 'kontribute',
'contribsub' => 'Për $1',
'contributions' => 'Kontributet',
'copyright' => 'Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licensës $1.',
'copyrightpage' => '{{ns:project}}:Të drejta autori',
'copyrightpagename' => '{{SITENAME}} Të drejta autori',
'copyrightwarning' => 'Kontributet tek {{SITENAME}} janë të konsideruara të dhëna nën licensën *** a more general licenese ***[[{{ns:project}}:GNU Free Documentation License|GFDL]] (Lexoni $1 për më tepër).<BR>
\'\'\'NDALOHET DHËNIA E PUNIMEVE PA PASUR LEJE NGA AUTORI NË MOSPËRPUTHJE ME KËTË LICENSË!\'\'\'<BR>
 ',
'couldntremove' => 'S\'mundi të heq arikullin \'$1\'...',
'createaccount' => 'Hap një llogari',
'createaccountmail' => 'me email',
'createarticle' => 'Krijo artikull',
'created' => 'u krijua',
'creditspage' => 'Statistika e faqes',
'crossnamespacelinks' => 'Lidhje ndër-hapësira',
'crossnamespacelinkstext' => '$1: $2 lidhje tek hapësira $3',
'cur' => 'tani',
'currentevents' => 'Ngjarjet e tanishme',
'currentevents-url' => 'Ngjarjet e tanishme',
'currentrev' => 'Versioni i tanishëm',
'currentrevisionlink' => 'shikoni versionin e tanishëm',
'databaseerror' => 'Gabim regjistri',
'datedefault' => 'Standard',
'dateformat' => 'Data',
'datetime' => 'Ora',
'dberrortext' => 'Ka ndodhur një gabim me pyetjen e regjistrit. Kjo mund të ndodhi n.q.s. pyetja nuk është e vlehshme (shikoni $5),
ose mund të jetë një yçkël e softuerit. Pyetja e fundit që i keni bërë regjistrit ishte:
<blockquote><tt>$1</tt></blockquote>
nga funksioni "<tt>$2</tt>".
MySQL kthehu gabimin "<tt>$3: $4</tt>".',
'dberrortextcl' => 'Ka ndodhur një gabim me formatin e pyetjes së regjistrit. Pyetja e fundit qe i keni bërë regjistrit ishte:
"$1"
nga funksioni "$2".
MySQL kthehu gabimin "$3: $4".',
'deadendpages' => 'Faqe pa rrugëdalje',
'dec' => 'Dhj',
'december' => 'Dhjetor',
'default' => 'parazgjedhje',
'defaultns' => 'Kërko automatikisht vetëm në këto hapësira:',
'defemailsubject' => '{{SITENAME}} email',
'delete' => 'grise',
'delete_and_move' => 'Grise dhe zhvendose',
'delete_and_move_confirm' => 'Po, grise faqen',
'delete_and_move_reason' => 'U gris për të liruar vendin për përcjellim',
'delete_and_move_text' => '==Nevojitet grisje==

Faqja "[[$1]]" ekziston, dëshironi ta grisni për të mundësuar zhvendosjen?',
'deletecomment' => 'Arsyeja për grisjen',
'deletedarticle' => 'grisi "$1"',
'deletedrev' => '[u gris]',
'deletedrevision' => 'Gris versionin e vjetër $1.',
'deletedtext' => '"$1" është grisur nga regjistri. Shikoni $2 për një pasqyrë të grisjeve së fundmi.',
'deletedwhileediting' => 'Kujdes! Kjo faqe është grisur pasi ju keni filluar redaktimin!',
'deleteimg' => 'grise',
'deleteimgcompletely' => 'grise',
'deletepage' => 'Grise faqen',
'deletesub' => '(Duke grisur "$1")',
'deletethispage' => 'Grise faqen',
'deletionlog' => 'regjistrin e grisjeve',
'dellogpage' => 'Regjistri i grisjeve',
'dellogpagetext' => 'Më poshtë është një listë e grisjeve më të fundit.
Të gjitha kohët janë sipas orës së shërbyesit (UTC).
<ul>
</ul>',
'destfilename' => 'Emri mbas dhënies',
'developertext' => 'Veprimi që kërkuat mund bëhet vetëm nga një përdorues me titullin "zhvillues". Shikoni $1.',
'developertitle' => 'Nevojitet titulli "zhvillues"',
'diff' => 'ndrysh',
'difference' => '(Ndryshime midis versioneve)',
'disambiguations' => 'Faqe kthjelluese',
'disambiguationspage' => '{{ns:template}}:Kthjellim',
'disambiguationstext' => 'Artikujt që vijojnë lidhen tek një <i>faqe kthjelluese</i>. Ato duhet të lidhen tek tema e përshtatshme.

Një faqe trajtohet si kthjelluese nëse lidhet nga $1.

Lidhje nga hapësira të tjera përveç asaj kryesore <b>nuk</b> jepen këtu.',
'disclaimerpage' => '{{ns:project}}:Shfajësimet e përgjithshme',
'disclaimers' => 'Shfajësimet',
'displaytitle' => '(Lidhje te kjo faqe si [[$1]])',
'doubleredirects' => 'Përcjellime dopjo',
'doubleredirectstext' => '<b>Kujdes:</b> Kjo listë mund të ketë lidhje gabim. D.m.th. ka tekst dhe lidhje mbas #REDIRECT-it të parë.

<br />
Çdo rresht ka lidhje tek përcjellimi i parë dhe i dytë, gjithashtu ka edhe rreshtin e parë të tekstit të përcjellimit të dytë, duke dhënë dhe artikullin e "vërtetë", me të cilin përcjellimi i parë duhet të lidhet.',
'download' => 'shkarkim',
'eauthentsent' => 'Një eMail konfirmues u dërgua te adresa e dhënë.
Para se të pranohen eMail nga përdoruesit e tjerë, duhet që adressa e juaj të vërtetohet. 
Ju lutemi ndiqni këshillat në eMailin e pranuar.',
'edit' => 'Redaktoni',
'edit-externally' => 'Ndryshoni këtë skedë me një mjet të jashtëm',
'edit-externally-help' => 'Shikoni [http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:External_editors udhëzimet e instalimit] për më shumë informacion.',
'editcomment' => 'Komenti i redaktimit ishte: "<i>$1</i>".',
'editconflict' => 'Konflikt redaktimi: $1',
'editcurrent' => 'Redaktoni versionin e tanishëm të kësaj faqeje',
'edithelp' => 'Ndihmë për redaktim',
'edithelppage' => '{{ns:project}}:Si redaktohet një faqe',
'editing' => 'Duke redaktuar $1',
'editingcomment' => 'Duke redaktuar $1 (koment)',
'editingold' => '<strong>KUJDES: Po redaktoni një version të vjetër të kësaj faqeje. Në qoftë se e ruani, çdo ndryshim i bërë deri tani do të humbet.</strong>',
'editingsection' => 'Duke redaktuar $1 (seksion)',
'editsection' => 'redaktoni',
'editsectionhint' => 'Redaktoni seksionin: 
Edit section: $1',
'editthispage' => 'Redaktoni faqen',
'edittools' => '**** only the translation of the help text',
'editusergroup' => 'Redaktoni Grupet e Përdoruesve',
'email' => 'Email',
'emailauthenticated' => 'Adresa juaj është vërtetuar më $1.',
'emailconfirmlink' => 'Vërtetoni adresën tuaj',
'emailforlost' => '* Futja e email-it nuk është e detyrueshme. Por lejon përdorues të tjerë tu kontaktojnë nëpërmjet faqes pa u treguar adresën, gjithashtu kjo adresë është e dobishme n.q.s. harroni fjalëkalimin',
'emailfrom' => 'Nga',
'emailmessage' => 'Mesazh',
'emailnotauthenticated' => 'Adresa juaj <strong>nuk është vërtetuar</strong> akoma prandaj nuk mund të merrni e-mail.',
'emailpage' => 'Dërgo email përdoruesve',
'emailpagetext' => 'Në qoftë se ky përdorues ka dhënë një adresë të saktë në parapëlqimet, formulari më poshtë do t\'i dërgojë një mesazh. 

Adresa e email-it që keni dhënë në parapëlqimet do të duket si pjesa "From" e adresës së mesazhit, kështuqë marrësi do të ketë mundësi tu përgjigjet.',
'emailsend' => 'Dërgo',
'emailsent' => 'Email-i u dërgua',
'emailsenttext' => 'Email-i është dërguar.',
'emailsubject' => 'Subjekti',
'emailto' => 'Për',
'emailuser' => 'Email përdoruesit',
'emptyfile' => 'Skeda që keni dhënë është bosh ose mbi madhësinë e lejushme. Kjo gjë mund të ndodhi nëse shtypni emrin gabim, prandaj kontrolloni nëse dëshironi të jepni skedën me këtë emër.',
'enotif_mailer' => 'Postieri njoftues i {{SITENAME}}',
'enotif_newpagetext' => 'Kjo është një faqe e re.',
'enotif_reset' => 'Markoi të gjitha faqet e vizituara',
'enotif_subject' => '{{SITENAME}} faqja $PAGETITLE u $CHANGEDORCREATED prej $PAGEEDITOR',
'enterlockreason' => 'Fusni një arsye për bllokimin, gjithashtu fusni edhe kohën se kur pritet të ç\'bllokohet',
'error' => 'Gabim',
'errorpagetitle' => 'Gabim',
'exbeforeblank' => 'përmbajtja përpara boshatisjes ishte: \'$1\'',
'exblank' => 'faqja është bosh',
'excontent' => 'përmbajtja ishte: \'$1\'',
'excontentauthor' => 'përmbajtja ishte: \'$1\' (dhe i vetmi redaktor ishte \'$2\')',
'exif-artist' => 'Autor',
'exif-bitspersample' => 'Bit për komponent',
'exif-pixelxdimension' => 'Valind image height',
'expiringblock' => 'kalon $1',
'explainconflict' => 'Dikush tjetër ka ndryshuar këtë faqe kur ju po e redaktonit. Kutiza e redaktimit mësipërme tregon tekstin e faqes siç ekziston tani. Ndryshimet juaja janë treguar poshtë kutisë së redaktimit. Ju duhet të përputhni ndryshimet tuaja me tekstin ekzistues. <b>Vetëm</b> teksti në kutinë e sipërme të redaktimit do të ruhet kur të shtypni "Ruaje faqen". <p>',
'export' => 'Eksportoni faqe',
'exportcuronly' => 'Përfshi vetëm versionin e fundit, jo të gjithë historinë',
'exportnohistory' => '*** project independent text ----
\'\'\'Vërejtje:\'\'\' eksportimi i historisë së faqes për shkaqe të performacës nuk është e mundshme. Një gjë të tillë mund të bëni te faqja [http://download.wikimedia.org/ download.wikimedia.org] — \'\'Wikimedia-Serveradministratoren\'\'.',
'exporttext' => 'Mund të eksportoni tekstin dhe historinë e redaktimit e një faqeje ose disa faqesh të mbështjesha në XML; kjo mund të importohet në një wiki tjetër që përdor softuerin MediaWiki (tani për tani, ky opsion nuk është përfshirë tek {{SITENAME}}).

Për të eksportuar faqe, thjesht shtypni një emër për çdo rresht, ose krijoni lidhje të tipit [[{ns:special}}:Export/Faqja Kryesore]] si [[{ns:special}}:Export/Faqja Kryesore]].',
'extlink_sample' => '{{SERVER}} Titulli i lidhjes',
'extlink_tip' => 'Lidhje e jashtme (most harro prefiksin http://)',
'faq' => 'Pyetje e Përgjigje',
'faqpage' => '{{ns:project}}:Pyetje e Përgjigje',
'feb' => 'Shk',
'february' => 'Shkurt',
'feedlinks' => 'Ushqyes:',
'filecopyerror' => 'Nuk munda të kopjojë skedën "$1" tek "$2".',
'filedeleteerror' => 'Nuk munda të gris skedën "$1".',
'filedesc' => 'Përmbledhje',
'fileexists' => 'Ekziston një skedë me atë emër, ju lutem kontrolloni $1 në qoftë se nuk jeni të sigurt nëse dëshironi ta zëvendësoni.',
'fileexists-forbidden' => 'Ekziston një skedë me të njëjtin emër. Ju lutemi kthehuni prapë dhe ngarkoni këtë skedë me një emër të ri. [[{{ns:image}}:$1|thumb|center|$1]]',
'fileexists-shared-forbidden' => 'Ekziston një skedë me të njëjtin emër në *** Wikimedia Commons. Ju lutem kthehuni prap dhe ngarkoni këtë skedë me një emër të ri. [[{{ns:image}}:$1|thumb|center|$1]]',
'filemissing' => 'Mungon skeda',
'filename' => 'Emri i skedës',
'filenotfound' => 'Nuk munda të gjejë skedën "$1".',
'filepath' => 'Vendndodhja e skedave',
'filepath_page' => 'Skeda:',
'filepath_submit' => 'Shko',
'filerenameerror' => 'Nuk munda të ndërrojë emrin e skedës "$1" në "$2".',
'files' => 'Figura',
'filesource' => 'Burimi',
'filestatus' => 'Gjendja e të drejtave të autorit',
'fileuploaded' => 'Skeda "$1" u ngarkua me sukses. Ju lutem ndiqni këtë lidhje : ($2) për të shkuar tek faqja e përshkrimit dhe për të futur
informacion për skedën, si p.sh. ku e gjetët, kur u bë, kush e bëri, dhe çdo gjë tjetër që na duhet të dimë për të.',
'fileuploadsummary' => 'Përshkrimi:',
'formerror' => 'Gabim: nuk munda të dërgoj formularin',
'friday' => 'E premte',
'getimagelist' => 'duke ngarkuar të gjithë listën e figurave',
'go' => 'Shko',
'googlesearch' => '',
'gotaccount' => 'Keni një llogari? $1.',
'gotaccountlink' => 'Hyni',
'grouppage-bot' => '{{ns:project}}:Robotë',
'grouppage-bureaucrat' => '{{ns:project}}:Burokratë',
'grouppage-sysop' => '{{ns:project}}:Administrues',
'guesstimezone' => 'Gjeje nga shfletuesi',
'headline_sample' => 'Titull shembull',
'headline_tip' => 'Titull i nivelit 2',
'help' => 'Ndihmë',
'helppage' => '{{ns:project}}:Ndihmë',
'hide' => 'fshih',
'hideresults' => 'Fshih rezultatet',
'hidetoc' => 'fshih',
'histfirst' => 'Së pari',
'histlast' => 'Së fundmi',
'histlegend' => 'Legjenda: (tani) = ndryshimet me versionin e tanishëm,
(fund) = ndryshimet me versionin e parardhshëm, V = redaktim i vogël',
'history' => 'Historiku i faqes',
'history_short' => 'Historiku',
'historywarning' => 'Kujdes: Faqja që jeni bërë gati për të grisur ka histori:',
'hr_tip' => 'vijë horizontale (përdoreni rallë)',
'ignorewarning' => 'Shpërfille paralajmërimin dhe ruaje skedën.',
'ignorewarnings' => 'Shpërfill çdo paralajmërim',
'illegalfilename' => 'Skeda "$1" përmban gërma që nuk lejohen tek titujt e faqeve. Ju lutem ndërrojani emrin dhe provoni ta ngarkoni përsëri.',
'ilsubmit' => 'Kërko',
'image_sample' => 'Shembull.jpg',
'image_tip' => 'Vendos një figurë',
'imagelinks' => 'Lidhje skedash',
'imagelist' => 'Lista e figurave',
'imagelistall' => 'të gjitha',
'imagelistforuser' => 'Kjo faqe tregon skedat të ngarkuara nga $1.',
'imagelisttext' => 'Më poshtë është një listë e $1 figurave të renditura sipas $2.',
'imagemaxsize' => 'Kufizo pamjen e figurave në faqet përshkruese në rezolucionin:',
'imagepage' => 'Shikoni faqen e figurës',
'imagereverted' => 'Kthimi tek një version i sukseshëm.',
'imgdelete' => 'gris',
'imgdesc' => 'për',
'imghistlegend' => 'Legjendë: (tani) = ky është skeda e tanishme, (gris) = grise
këtë version të vjetër, (ktheje) = ktheje në këtë version të vjetër.
<br /><i>Shtyp datën për të parë skedën e dhënë në atë ditë</i>.',
'imghistory' => 'Historia e skedës',
'imglegend' => 'Legjendë: (për) = trego/redakto përshkrimin e skedës.',
'immobile_namespace' => 'Titulli i dëshiruar i faqes është i veçantë; Faqja nuk mund të zhvendoset në hapësira me emër tjetër.',
'import' => 'Importoni faqe',
'importfailed' => 'Importimi dështoi: $1',
'importhistoryconflict' => 'Ekzistojnë versione historiku në konflikt (kjo faqe mund të jetë importuar më parë)',
'importnosources' => 'Nuk ka asnjë burim importi të përcaktuar dhe ngarkimet historike të drejtpërdrejta janë ndaluar.',
'importnotext' => 'Bosh ose pa tekst',
'importsuccess' => 'Importim i sukseshëm!',
'importtext' => 'Ju lutem eksportoni këtë skedë nga burimi wiki duke përdorur mjetin Special:Export, ruajeni në diskun tuaj dhe ngarkojeni këtu.',
'info_short' => 'Informacion',
'infosubtitle' => 'Informacion për faqen',
'internalerror' => 'Gabim i brendshëm',
'intl' => 'Gjuhë-lidhje',
'invalidemailaddress' => 'Adresa email e dhënë nuk mund të pranohet sepse nuk duket e rregullt. Ju lutem fusni një adresë të rregullt ose boshatisni kutinë e shtypit.',
'invert' => 'Kundër zgjedhjes',
'ip_range_invalid' => 'Shtrirje IP gabim.',
'ipaddress' => 'IP Adresë/përdorues',
'ipb_expiry_invalid' => 'Afati i kohës është gabim.',
'ipbexpiry' => 'Afati',
'ipblocklist' => 'Lista e përdoruesve dhe e IP adresave të bllokuara',
'ipblocklistempty' => 'Lista e bllokimeve është bosh.',
'ipboptions' => '1 Orë:1 hour,2 Orë:2 hours,6 Orë:6 hours,1 Ditë:1 day,3 Ditë:3 days,1 Javë:1 week,2 Javë:2 weeks,1 Muaj:1 month,3 Muaj:3 months,1 Vjet:1 year,Pa kufi:indefinite',
'ipbother' => 'Kohë tjetër',
'ipbotheroption' => 'tjetër',
'ipbreason' => 'Arsye',
'ipbsubmit' => 'Blloko këtë përdorues',
'ipusubmit' => 'Ç\'blloko këtë adresë',
'ipusuccess' => '"$1" u ç\'bllokua',
'isredirect' => 'faqe përcjellëse',
'istemplate' => 'përfshirë',
'italic_sample' => 'Tekst i pjerrët',
'italic_tip' => 'Tekst i pjerrët',
'iteminvalidname' => 'Problem me artikullin \'$1\', titull jo i saktë...',
'january' => 'Janar',
'jul' => 'Kor',
'july' => 'Korrik',
'jumpto' => 'Shko te:',
'jumptonavigation' => 'navigacion',
'jumptosearch' => 'kërko',
'jun' => 'Qer',
'june' => 'Qershor',
'laggedslavemode' => 'Kujdes: Kjo faqe mund të mos jetë përtërirë nga shërbyesi kryesorë dhe mund të ketë informacion të vjetër',
'largefile' => 'Rekomandohet që skedat të mos kalojnë 100KB në madhësi.',
'largefileserver' => 'Skeda është më e madhe se sa serveri e lejon këtë.',
'last' => 'fund',
'lastmodified' => 'Kjo faqe është ndryshuar për herë te fundit më $1.',
'lastmodifiedby' => 'Kjo faqe është redaktuar së fundit më $1 nga $2.',
'license' => 'Licensimi',
'link_sample' => 'Titulli i lidhjes',
'link_tip' => 'Lidhje e brëndshme',
'linklistsub' => '(Listë lidhjesh)',
'linkshere' => 'Faqet e mëposhtëme lidhen këtu:',
'linkstoimage' => 'Këto faqe lidhen tek kjo skedë:',
'listingcontinuesabbrev' => ' vazh.',
'listredirects' => 'Lista e përcjellimeve',
'listusers' => 'Lista e përdoruesve',
'loadhist' => 'Duke ngarkuar historinë e faqes',
'loadingrev' => 'duke ngarkuar versionin për ndryshimin',
'localtime' => 'Tregimi i orës lokale',
'lockbtn' => 'Blloko regjistrin',
'lockconfirm' => 'Po, dëshiroj me të vërtetë të bllokoj regjistrin.',
'lockdb' => 'Blloko regjistrin',
'lockdbsuccesssub' => 'Regjistri u bllokua me sukses',
'lockdbsuccesstext' => 'Regjistri i {{SITENAME}} është bllokuar.
<br />Kujtohu ta ç\'bllokosh mbasi të kesh mbaruar mirëmbajtjen.',
'lockdbtext' => 'Bllokimi i regjistrit do të ndërpresi mundësinë e përdoruesve për të redaktuar faqet, për të ndryshuar parapëlqimet, për të ndryshuar listat mbikqyrëse të tyre, dhe për gjëra të tjera për të cilat nevojiten shkrime në regjistër.
Ju lutem konfirmoni që dëshironi me të vërtetë të kryeni këtë veprim, dhe se do të ç\'bllokoni regjistrin
kur të mbaroni së kryeri mirëmbajtjen.',
'locknoconfirm' => 'Nuk vendose kryqin tek kutia konfirmuese.',
'log' => 'Regjistrat',
'logempty' => 'Nuk ka asnjë përputhje në regjistër.',
'login' => 'Hyni',
'loginend' => '<!-- bosh tani per tani -->',
'loginerror' => 'Gabim hyrje',
'loginpagetitle' => 'Hyrje përdoruesi',
'loginproblem' => '<b>Kishte një problem me hyrjen tuaj.</b><br>Provojeni përsëri!',
'loginprompt' => 'Duhet të pranoni "biskota" për të hyrë brënda në {{SITENAME}}.',
'loginreqlink' => 'hyni',
'loginreqpagetext' => 'Ju duhet $1 për të parë faqe e tjera.',
'loginreqtitle' => 'Detyrohet hyrja',
'loginsuccess' => 'Keni hyrë brënda në {{SITENAME}} si "$1".',
'loginsuccesstitle' => 'Hyrje me sukses',
'logout' => 'Dalje',
'logouttext' => 'Keni dalë jashtë {{SITENAME}}-s. Mund të vazhdoni të përdorni {{SITENAME}}-n anonimisht, ose mund të hyni brënda përsëri.',
'logouttitle' => 'Përdoruesi doli',
'lonelypages' => 'Faqe të palidhura',
'longpageerror' => '<strong>GABIM: Tesksti që ju po e redaktoni është $1 kilobytes i gjatë dhe është më i gjatë se maksimumi i lejuar prej $1 kilobytes. Ndryshimet nuk mund të ruhen.</strong>',
'longpages' => 'Artikuj të gjatë',
'longpagewarning' => 'KUJDES: Kjo faqe është $1 kilobytes e gjatë; disa
shfletues mund të kenë probleme për të redaktuar faqe që afrohen ose janë akoma më shumë se 32kb.
Konsideroni ta ndani faqen në disa seksione më të vogla.',
'lucenepowersearchtext' => 'Kërko në hapësirat: $1 për $3 $9',
'mailerror' => 'Gabim duke dërguar postën: $1',
'mailmypassword' => 'Më dërgo një fjalëkalim të ri tek adresa ime',
'mailnologin' => 'S\'ka adresë dërgimi',
'mailnologintext' => 'Duhet të keni [[{ns:special}}:Userlogin|hyrë brenda]] dhe të keni një adresë të saktë në [[{ns:special}}:Preferences|parapëlqimet]] tuaja për tu dërguar email përdoruesve të tjerë.',
'mainpage' => 'Faqja Kryesore',
'mainpagedocfooter' => 'Ju lutem shikoni *** wikimedia [http://meta.wikipedia.org/wiki/MediaWiki_i18n dukumentacionin për ndryshimin e pamjes] dhe [http://meta.wikipedia.org/wiki/MediaWiki_User%27s_Guide faqet rreth përdorimit] për të mësuar se si përdoret dhe ndryshohet MediaWiki.',
'mainpagetext' => 'Wiki software u instalua me sukses.',
'makebot' => 'Jepni ose hiqni titullin robot',
'makebot-header' => '\'\'\'Një burokrat mund të përdori këtë faqe për t\'i dhënë apo hequr titullin robot një përdoruesi tjetër.\'\'\'<br />Titulli robot fsheh redaktimet automatike të përdoruesit nga [[{ns:special}}:Recentchanges|ndryshime së fundmi]] dhe lista të ngjashme. Titulli duhet dhënë sipas rregullave të vendosura.',
'makesysop' => 'Jepni titullin administrues',
'makesysopfail' => '<b>Përdoruesi \'$1\' nuk mund të bëhej administrues. (Kontrolloni nëse emrin e keni shtypur saktësisht)</b>',
'makesysopname' => 'Emri i përdoruesit:',
'makesysopok' => '<b>Përdoruesi \'$1\' u bë administrues</b>',
'makesysopsubmit' => 'Jepini privilegjin',
'makesysoptext' => 'Ky formular përdoret për tu dhënë titullin [[{{ns:project}}:Administruesit|administrues]] një përdoruesi të thjeshtë. Kini kujdes, mbasi të jetë dhënë, vetëm një \'\'zhvillues\'\' mund t\'ia heqi këtë titull një administruesi.',
'makesysoptitle' => 'Jepini privilegjin e titullit administrues',
'march' => 'Mars',
'matchtotals' => 'Pyetja "$1" u përpuq $2 tituj faqesh
dhe teksti i $3 artikujve te pasardhshëm.',
'math' => 'Formula',
'math_bad_output' => 'Nuk munda të shkruaj ose të krijoj prodhimin matematik në dosjen',
'math_bad_tmpdir' => 'Nuk munda të shkruaj ose krijoj dosjen e përkohshme për matematikë',
'math_failure' => 'Nuk e kuptoj',
'math_image_error' => 'Konversioni PNG dështoi; kontrolloni për ndonjë gabim instalimi të latex-it, dvips-it, gs-it, dhe convert-it.',
'math_lexing_error' => 'gabim leximi',
'math_notexvc' => 'Mungon zbatuesi texvc; ju lutem shikoni math/README për konfigurimin.',
'math_sample' => 'Vendos formulen ketu',
'math_syntax_error' => 'gabim sintakse',
'math_tip' => 'Formulë matematike (LaTeX)',
'math_unknown_error' => 'gabim i panjohur',
'math_unknown_function' => 'funksion i panjohur',
'may' => 'Maj',
'may_long' => 'Maj',
'media_sample' => 'Shembull.ogg',
'media_tip' => 'Lidhje media-skedash',
'mediawarning' => '\'\'\'Warning\'\'\': This file may contain malicious code, by executing it your system may be compromised.
<hr>',
'metadata-collapse' => 'Fshehi detajet',
'metadata-expand' => 'Tregoji detajet',
'mimesearch' => 'Kërkime MIME',
'mimetype' => 'Lloji MIME:',
'minlength' => 'Emrat e skedave duhet të kenë të paktën tre germa.',
'minoredit' => 'Ky është një redaktim i vogël',
'minoreditletter' => 'v',
'missingarticle' => 'Regjistri nuk e gjeti tekstin e faqes që duhet të kishte gjetur, të quajtur "$1".

<p>Kjo ndodh zakonisht kur ndjek një ndryshim ose lidhje historie tek një
faqe që është grisur.

<p>Në qoftë se ky nuk është rasti, atëherë mund të keni gjetur një yçkël në softuerin.
Tregojani këtë përmbledhje një administruesi, duke shënuar edhe URL-in.',
'missingcommenttext' => 'Ju lutemi shtoni një koment në vazhdim.',
'missingimage' => '<b>Mungon figura</b><br /><i>$1</i>',
'missingsummary' => '\'\'\'Vërejtje:\'\'\'  Ju nuk keni shtuar një përmbledhje për redaktimet.',
'monday' => 'E hënë',
'moredotdotdot' => 'Më shumë...',
'mostcategories' => 'Artikuj më të kategorizuar',
'mostimages' => 'Figura më të lidhura',
'mostlinked' => 'Faqe më të lidhura',
'mostlinkedcategories' => 'Kategori më të lidhura',
'mostrevisions' => 'Artikuj më të redaktuar',
'move' => 'Zhvendose',
'movearticle' => 'Zhvendose faqen',
'movedto' => 'zhvendosur tek',
'movelogpage' => 'Regjistri i zhvendosjeve',
'movelogpagetext' => 'Më poshtë është një listë e faqeve të zhvendosura',
'movenologin' => 'Nuk keni hyrë brenda',
'movenologintext' => 'Duhet të keni hapur një llogari dhe të keni [[{{ns:special}}:Userlogin|hyrë brenda]] për të zhvendosur një faqe.',
'movepage' => 'Zhvendose faqen',
'movepagebtn' => 'Zhvendose faqen',
'movepagetalktext' => 'Faqja a bashkangjitur e diskutimit, n.q.s. ekziston, do të zhvendoset automatikisht \'\'\'përveçse\'\'\' kur:
*Zhvendosni një faqe midis hapësirave të ndryshme,
*Një faqe diskutimi jo-boshe ekziston nën titullin e ri, ose
*Nuk zgjidhni kutinë më poshtë.

Në ato raste, duhet ta zhvendosni ose përpuqni faqen vetë n.q.s. dëshironi.',
'movepagetext' => 'Duke përdorur formularin e mëposhtëm do të ndërroni titullin e një faqeje, duke zhvendosur gjithë historinë përkatëse tek titulli i ri. Titulli i vjetër do të bëhet një faqe përcjellëse tek titulli i ri. Lidhjet tek faqja e vjetër nuk do të ndryshohen; duhet të kontrolloni [[{ns:special}}:Maintenance|mirëmbajtjen]] për përcjellime të dyfishta ose të prishura.
Keni përgjegjësinë për tu siguruar që lidhjet të vazhdojnë të jenë të sakta.

Vini re se kjo faqe \'\'\'nuk\'\'\' do të zhvendoset n.q.s. ekziston një faqe me titullin e ri, përveçse kur ajo të jetë bosh ose një përcjellim dhe të mos ketë një histori të vjetër. Kjo do të thotë se mund ta zhvendosni një faqe prapë tek emri
i vjetër n.q.s. keni bërë një gabim, dhe s\'mund ta prishësh një faqe që ekziston.

<b>KUJDES!</b>
Ky mund të jetë një ndryshim i madh dhe gjëra të papritura mund të ndodhin për një faqe të shumë-frekuentuar; ju lutem, kini kujdes dhe mendohuni mirë para se të përdorni këtë funksion.',
'movereason' => 'Arsyeja',
'movetalk' => 'Zhvendos edhe faqen e diskutimeve, në qoftë se është e mundur.',
'movethispage' => 'Zhvendose faqen',
'mw_math_html' => 'HTML në qoftë se është e mundur ose ndryshe PNG',
'mw_math_mathml' => 'MathML',
'mw_math_modern' => 'E rekomanduar për shfletuesit modern',
'mw_math_png' => 'Gjithmonë PNG',
'mw_math_simple' => 'HTML në qoftë se është e thjeshtë ose ndryshe PNG',
'mw_math_source' => 'Lëre si TeX (për shfletuesit tekst)',
'mycontris' => 'Redaktimet e mia',
'mypage' => 'Faqja ime',
'mytalk' => 'Diskutimet e mia',
'namespace' => 'Hapësira:',
'namespacesall' => 'të gjitha',
'navigation' => 'Shfleto',
'nbytes' => '$1 bytes',
'ncategories' => '$1 kategori',
'newarticle' => '(I Ri)',
'newarticletext' => '<div style="border: 1px solid #ccc; padding: 7px;">{{SITENAME}} nuk ka akoma një \'\'{{NAMESPACE}} faqe\'\' të quajtur \'\'\'{{PAGENAME}}\'\'\'. Shtypni \'\'\'redaktoni\'\'\' më sipër ose [[{ns:special}}:Search/{{PAGENAME}}|bëni një kërkim për {{PAGENAME}}]]
</div>',
'newbies' => 'të njomtët',
'newimages' => 'Galeria e figurave të reja',
'newmessagesdifflink' => 'ndryshimi i fundit',
'newmessageslink' => 'mesazhe të reja',
'newpage' => 'Faqe e re',
'newpageletter' => 'R',
'newpages' => 'Artikuj të rinj',
'newpassword' => 'I riu',
'newtitle' => 'Tek titulli i ri',
'newuserlog-create-entry' => 'Përdorues i ri',
'newuserlog-create-text' => '*** [[{ns:user_talk}}:$1|$2]] – [[{ns:special}}:Contributions/$1|$3]] – [[{ns:special}}:Blockip/$1|$4]]',
'newuserlog-create2-entry' => 'krijoi llogarin për përdouesin $1',
'newuserloglog' => 'Hapi llogarinë për përdoruesin [[{ns:user}}:$1|$1]] ([[{ns:user_talk}}:$1|$2]] | [[{ns:special}}:Contributions/$1|$3]])',
'newuserlogpage' => 'Regjistri i llogarive',
'newuserlogpagetext' => 'Ky është një regjistër i llogarive të fundit që janë hapur',
'newwindow' => '(hapet në një dritare të re)',
'next' => 'mbas',
'nextdiff' => 'Ndryshimi më pas →',
'nextn' => '$1 më pas',
'nextpage' => 'Faqja më pas ($1)',
'nextrevision' => 'Version më i ri →',
'nlinks' => '$1 lidhje',
'nmembers' => '$1 anëtarë',
'noarticletext' => '*** more [[literal]] translation',
'noconnect' => 'Ju kërkojmë ndjesë! Defekt teknik, rifillon së shpejti.

Më shumë informacione për statusin e *** more general *** Wikipedias gjen edhe te kjo faqe: <a href="http://openfacts.berlios.de/index-en.phtml?title=Wikipedia_Status">http://openfacts.berlios.de/index-en.phtml?title=Wikipedia_Status</a> ose <a href="http://www.thewritingpot.com/wikistatus/">http://www.thewritingpot.com/wikistatus/</a>.',
'nocontribs' => 'Nuk ka asnjë ndryshim që përputhet me këto kritere.',
'nocookieslogin' => '{{SITENAME}} përdor "biskota" për të futur brenda përdoruesit. Prandaj, duhet të pranoni "biskota" dhe të provoni përsëri.',
'nocookiesnew' => 'Llogaria e përdoruesit u hap, por nuk keni hyrë brenda akoma. {{SITENAME}} përdor "biskota" për të futur brenda përdoruesit. Prandaj, duhet të pranoni biskota dhe të provoni përsëri me nofkën dhe fjalëkalimin tuaj.',
'nocreatetitle' => 'Krijimi i faqeve të reja është i kufizuar.',
'nocreativecommons' => 'Creative Commons RDF metadata nuk është i mundshëm për këtë server.',
'nocredits' => 'Për këtë faqe nuk ka informacione.',
'nodb' => 'Nuk mund të zgjidhja regjistrin $1',
'nodublincore' => 'Dublin Core RDF metadata nuk është i mundshëm për këtë server.',
'noemail' => 'Regjistri nuk ka adresë për përdoruesin "$1".',
'noemailprefs' => '<strong>Detyrohet një adresë email-i për të përdorur këtë mjet.</strong>',
'noemailtext' => 'Ky përdorues s\'ka dhënë një adresë të saktë,
ose ka vendosur të mos pranojë mesazhe email-i nga përdorues të tjerë.',
'noemailtitle' => 'S\'ka adresë email-i',
'nogomatch' => '<span style="font-size: 135%; font-weight: bold; margin-left: .6em">Faqja me atë titull nuk është krijuar akoma</span>

<span style="display: block; margin: 1.5em 2em">
Mund të [[$1|filloni një artikull]] me këtë titull.

<span style="display:block; font-size: 89%; margin-left:.2em">Ju lutem kërkoni {{SITENAME}}-n përpara se të krijoni një artikull të ri se mund të jetë nën një titull tjetër.</span>
</span>',
'nohistory' => 'Nuk ka histori redaktimesh për këtë faqe.',
'noimage' => 'Një skedë me këtë emër nuk ekziston akoma, ju mundeni atë ta $1. Përndryshe mund të shikoni te regjistri i grisjeve në [{{fullurl:{{ns:special}}:Log|type=delete&user=&page={{FULLPAGENAMEE}}}} {{SITENAME}}] ose në *** [http://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=Special%3ALog&type=delete&user=&page=Image%3A{{PAGENAMEE}} Commons] për grisjet së fundmi.',
'noimage-linktext' => 'ngarkoni',
'noimages' => 'S\'ka gjë për të parë.',
'nolicense' => 'Asnjë nuk është zgjedhur',
'nolinkshere' => 'Asnjë faqe nuk lidhet këtu.',
'nolinkstoimage' => 'Asnjë faqe nuk lidhet tek kjo skedë.',
'nologin' => 'Nuk keni një llogari? $1.',
'nologinlink' => 'Hapeni',
'noname' => 'Nuk keni dhënë një emër të saktë.',
'nonefound' => '<strong>Shënim</strong>: kërkimet pa përfundime ndodhin kur kërkoni për fjalë që rastisen shpesh si "ke" and "nga", të cilat nuk janë të futura në regjistër, ose duke dhënë më shumë se një fjalë (vetëm faqet që i kanë të gjitha ato fjalë do të tregohen si përfundime).',
'nonunicodebrowser' => '<strong>KUJDES: Shfletuesi juaj nuk përdor dot unikode, ju lutem ndryshoni shfletues para se të redaktoni artikuj.</strong>',
'nospecialpagetext' => 'Keni kërkuar një faqe speciale që nuk njihet nga wiki software.',
'nosuchaction' => 'Nuk ekziston ky veprim',
'nosuchactiontext' => 'Veprimi i caktuar nga URL nuk
njihet nga wiki software',
'nosuchspecialpage' => 'Nuk ekziston kjo faqe',
'nosuchuser' => 'Nuk ka ndonjë përdorues me emrin "$1". Kontrolloni gërmat, ose përdorni formularin e mëposhtëm për të hapur një llogari të re.',
'nosuchusershort' => 'Nuk ka asnjë përdorues me emrin "$1".',
'notacceptable' => 'Wiki server nuk mundet ti përgatit të dhënat për klintin tuaj.',
'notanarticle' => 'Nuk është artikull',
'notargettext' => 'Nuk keni dhënë asnjë artikull ose përdorues mbi të cilin të përdor këtë funksion.',
'notargettitle' => 'Asnjë artikull',
'note' => '<strong>Shënim:</strong>',
'notextmatches' => 'Nuk ka asnjë tekst faqeje që përputhet',
'notitlematches' => 'Nuk ka asnjë titull faqeje që përputhet',
'notloggedin' => 'Nuk keni hyrë brenda',
'nouserspecified' => 'Ju duhet të jepni një nofkë',
'nov' => 'Nën',
'november' => 'Nëntor',
'nowatchlist' => 'Nuk keni asnjë faqe në listën mbikqyrëse.',
'nowiki_sample' => 'Vendos tekst që nuk duhet të formatohet',
'nowiki_tip' => 'Mos përdor format wiki',
'nrevisions' => '$1 redaktime',
'nstab-category' => 'Kategori',
'nstab-help' => 'Ndihmë',
'nstab-image' => 'Figura',
'nstab-main' => 'Artikulli',
'nstab-mediawiki' => 'Mesazhi',
'nstab-special' => 'Speciale',
'nstab-template' => 'Stampa',
'nstab-user' => 'Përdoruesi',
'numauthors' => 'Numri i autorëve të artikullit: $1',
'number_of_watching_users_pageview' => '[$1 përdorues mbikqyrës]',
'numedits' => 'Numri i versioneve të artikullit: $1',
'numtalkauthors' => 'Numri i diskutuesve për artikullin: $1',
'numtalkedits' => 'Numrii versioneve të diskutimit të artikullit: $1',
'numwatchers' => 'Numri i mbikqyrësve: $1',
'nviews' => '$1 shikime',
'oct' => 'Tet',
'october' => 'Tetor',
'ok' => 'Shkoni',
'oldpassword' => 'I vjetri',
'orig' => 'Origjinal',
'othercontribs' => 'Bazuar në punën e: $1',
'otherlanguages' => 'Në gjuhë të tjera',
'others' => 'të tjerë',
'pagemovedsub' => 'Zhvendosja doli me sukses',
'pagemovedtext' => 'Faqja "[[$1]]" u zhvendos tek "[[$2]]".',
'passwordremindertext' => 'Dikush (ndoshta ju, nga IP adresa $1) kërkojë një fjalëkalim të ri për hyrje tek {{SITENAME}}. Mund të përdoret fjalëkalimi "$3" për llogarinë e përdoruesit "$2" në qoftë se dëshironi. Nëse përdorni këtë fjalëkalim këshillohet ta ndërroni fjalëkalimin tuaj sapo të hyni.

Në qoftë se nuk e përdorni këtë fjalëkalim të ri, atëherë do të vazhdojë të përdoret ai i vjetri. Nuk ka nevojë ta ndryshoni fjalëkalimin në qoftë se nuk ishit ju që kërkuat fjalëkalim të ri.',
'passwordremindertitle' => 'Kërkesë për fjalëkalim të ri tek {{SITENAME}}',
'passwordsent' => 'Një fjalëkalim i ri është dërguar tek adresa e regjistruar për "$1". Provojeni përsëri hyrjen mbasi ta keni marrë fjalëkalimin.',
'passwordtooshort' => 'Fjalëkalimi juaj është shumë i shkurtër. Ai duhet të ketë së paku $1 shkronja.',
'perfcached' => 'Informacioni i mëposhtëm është kopje e ruajtur dhe mund të mos jetë i freskët:',
'perfcachedts' => 'Informacioni i mëposhtëm është një kopje e rifreskuar më $1.',
'perfdisabled' => 'Ju kërkoj ndjesë! Ky veprim është bllokuar përkohsisht sepse e ngadalëson regjistrin aq shumë sa nuk e përdor dot njeri tjetër.',
'perfdisabledsub' => 'Kjo është nje kopje e ruajtur nga $1:',
'permalink' => 'Lidhja permanente',
'personaltools' => 'Mjete vetjake',
'popularpages' => 'Artikuj të frekuentuar shpesh',
'portal' => 'Wikiportal',
'portal-url' => '{{ns:project}}:Wikiportal',
'postcomment' => 'Shtoni koment',
'powersearch' => 'Kërko',
'powersearchtext' => 'Kërko në hapësirën:<br>
$1<br>
$2 Lidhje përcjellëse   Kërko për $3 $9',
'preferences' => 'Parapëlqimet',
'prefixindex' => 'Treguesi i parashtesave',
'prefs-help-email' => '* Email (me dëshirë): mund të përdoret për tu kontaktuar nga përdorues të tjerë pa u treguar adresën, për ndërrimin e fjalëkalimit të llogarisë nëse e harroni, apo mjete të tjera.',
'prefs-help-email-enotif' => 'Kjo adresë përdoret dhe për tu dërguar njoftime nëse keni mundësuar këtë parapëlqim.',
'prefs-help-realname' => '* Emri i vërtetë (opsion): Për të përmendur emrin tuaj si kontribuues në varësi nga puna juaj këtu.',
'prefs-misc' => 'Të ndryshme',
'prefs-personal' => 'Përdoruesi',
'prefs-rc' => 'Ndryshime së fundmi',
'prefs-watchlist' => 'Lista mbikqyrëse',
'prefs-watchlist-days' => 'Numri i ditëve të treguara tek lista mbikqyrëse:',
'prefs-watchlist-edits' => 'Numri i redaktimeve të treguara tek lista mbikqyrëse e zgjeruar:',
'prefsnologin' => 'Nuk keni hyrë brenda',
'prefsnologintext' => 'Duhet të keni [[{{ns:special}}:Userlogin|hyrë brenda]] për të ndryshuar parapëlqimet e përdoruesit.',
'prefsreset' => 'Parapëlqimet janë rikthyer siç ishin.',
'preview' => 'Parapamje',
'previewconflict' => 'Kjo parapamje reflekton tekstin sipër kutisë së redaktimit siç do të duket kur të kryeni ndryshimin.',
'previewnote' => 'Kini kujdes se kjo është vetëm një parapamje, nuk është ruajtur akoma!',
'previousdiff' => '← Ndryshimi më para',
'previousrevision' => '← Version më i vjetër',
'prevn' => '$1 më para',
'print' => 'Shtype',
'printableversion' => 'Version shtypi',
'privacy' => 'Rreth të dhënave vetjake',
'privacypage' => '{{ns:project}}:*** Privacy_policy',
'protect' => 'Mbroje',
'protect-default' => '(parazgjedhje)',
'protect-level-autoconfirmed' => 'Blloko përdoruesit pa llogari',
'protect-level-sysop' => 'Vetëm administruesit',
'protect-text' => 'Këtu mund të shikoni dhe ndryshoni nivelin e mbrojtjes për faqen [[$1]]. Ju lutem ndiqni rregullat e dhëna tek [[{{ns:project}}:Faqe e mbrojtur|faqet e mbrojtura]].',
'protect-unchain' => 'Ndrysho lejen e zhvendosjeve',
'protect-viewtext' => 'Llogaria juaj nuk lejohet të ndryshojë nivelin e mbrojtjes. Niveli i mbrojtjes për faqen [[$1]] është:',
'protectcomment' => 'Arsyeja për mbrojtjen',
'protectedarticle' => 'mbrojti [[$1]]',
'protectedinterface' => 'Kjo faqe përmban tekst për pamjen gjuhësorë të softuerit dhe është e mbrojtur për të penguar keqpërdorimet.',
'protectedpage' => 'Faqe e mbrojtur',
'protectedpagewarning' => 'KUJDES: Kjo faqe është bllokuar kështuqë vetëm përdorues me titullin sysop mund ta redaktojnë. Ju lutem ndiqni rregullat e dhëna tek [[{{ns:project}}:Faqe e mbrojtur|faqet e mbrojtura]].',
'protectedtext' => 'Kjo faqe është e mbrojtur që të mos redaktohet; mund të ketë
disa arsye përse kjo është bërë, ju lutem shikoni
[[{{ns:project}}:Faqe e mbrojtur]].

Mund të shikoni dhe kopjoni tekstin e kësaj faqeje:',
'protectlogpage' => 'Regjistri i mbrojtjeve',
'protectlogtext' => 'Më poshtë është një listë e "mbrojtjeve/lirimeve" të faqeve. Shikoni [[{{ns:project}}:Faqe e mbrojtur]] për më shumë informacion.',
'protectmoveonly' => 'Mbroje vetëm nga zhvendosjet',
'protectsub' => '(Duke ndryshuar mbrojtjen e "$1")',
'protectthispage' => 'Mbroje faqen',
'proxyblocker' => 'Bllokuesi i ndërmjetëseve',
'proxyblockreason' => 'IP adresa juaj është bllokuar sepse është një ndërmjetëse e hapur. Ju lutem lidhuni me kompaninë e shërbimeve të Internetit që përdorni dhe i informoni për këtë problem sigurije.',
'proxyblocksuccess' => 'Mbaruar.',
'qbbrowse' => 'Shfletoni',
'qbedit' => 'Redaktoni',
'qbfind' => 'Kërko',
'qbmyoptions' => 'Opsionet e mia',
'qbpageinfo' => 'Informacion mbi faqen',
'qbpageoptions' => 'Opsionet e faqes',
'qbsettings' => 'Vendime të shpejta',
'qbspecialpages' => 'Faqet speciale',
'randompage' => 'Artikull i rastit',
'randomredirect' => 'Përcjellim i rastit',
'range_block_disabled' => 'Mundësia e administruesve për të bllokuar me shtrirje është çaktivizuar.',
'rc_categories' => 'Kufizimi i kategorive (të ndara me "|")',
'rc_categories_any' => 'Të gjitha',
'rclinks' => 'Trego $1 ndryshime gjatë $2 ditëve<br />$3',
'rclistfrom' => 'Trego ndryshime së fundmi duke filluar nga $1',
'rclsub' => '(për faqet e lidhura nga "$1")',
'rcnote' => 'Më poshtë janë <strong>$1</strong> ndryshime së fundmi gjatë <strong>$2</strong> ditëve.',
'rcnotefrom' => 'Më poshtë janë ndryshime së fundmi nga <b>$2</b> (treguar deri në <b>$1</b>).',
'rcpatroldisabled' => 'Kontrollimi i ndryshimeve së fundmi është bllokuar',
'rcpatroldisabledtext' => 'Kontrollimi i ndryshimeve së fundmi nuk është i mundshëm për momentin.',
'rcshowhideanons' => '$1 përdoruesit anonim',
'rcshowhidebots' => '$1 robotët',
'rcshowhideliu' => '$1 përdoruesit e regjistruar',
'rcshowhidemine' => '$1 redaktimet e mia',
'rcshowhideminor' => '$1 redaktimet e vogla',
'readonly' => 'Regjistri i bllokuar',
'readonly_lag' => 'Database është bllokuar automatikisht për ti dhënë kohë Wikipedias që ta rifreskon përmbajtjen. Ju lutemi provoni më vonë përsëri.',
'readonlytext' => 'Regjistri i {{SITENAME}}-s është i bllokuar dhe nuk lejon redaktime dhe
artikuj të rinj. Ka mundësi të jetë bllokuar për mirëmbajtje,
dhe do të kthehet në gjëndje normale mbas mirëmbajtjes. Mirëmbajtësi i cili e bllokoi dha këtë arsye:
<p>$1',
'readonlywarning' => 'KUJDES: Regjistri është bllokuar për mirëmbajtje,
kështuqë nuk do keni mundësi të ruani redaktimet e tuaja tani. Mund të kopjoni dhe ruani tekstin në një skedë për më vonë.',
'recentchanges' => 'Ndryshime së fundmi',
'recentchangesall' => 'të gjitha',
'recentchangescount' => 'Numri i titujve në ndryshime së fundmi',
'recentchangeslinked' => 'Ndryshimet fqinje',
'recentchangestext' => '*** [[literal]] translation',
'recreate' => 'Rikrijo',
'redirectedfrom' => '(Përcjellë nga $1)',
'redirectingto' => 'Përcjellin tek [[$1]]...',
'redirectpagesub' => 'Faqe përcjellëse',
'remembermypassword' => 'Mbaj mënd fjalëkalimin tim për tërë vizitat e ardhshme.',
'removechecked' => 'Hiq të zgjedhurat',
'removedwatch' => 'U hoq nga lista mibkqyrëse',
'removedwatchtext' => 'Faqja "$1" është hequr nga lista mbikqyrëse e juaj.',
'removingchecked' => 'Duke hequr artikujt e zgjedhur nga lista mbikqyrëse...',
'renameuser' => 'Ndërrim përdoruesi',
'renameusererrordoesnotexist' => 'Përdoruesi me emër "$1" nuk ekziston',
'renameusererrorexists' => 'Përdoruesi me emër "$1" ekziston',
'renameusererrorinvalid' => 'Emri "$1" nuk është i lejuar',
'renameusererrortoomany' => 'Përdoruesi "$1" ka dhënë $2 kontribute. Ndryshimi i emrit të një përdoruesi me më shumë se $3 kontribute mund të ndikojë rëndë tek rendimenti i shërbyesave.',
'renameuserlog' => 'i ndërrojë emrin përdoruesit "[[{{ns:user}}:$1|$1]]" (me $3 kontribute) tek "[[{{ns:user}}:$2|$2]]"',
'renameuserlogentry' => '.',
'renameuserlogpage' => 'Regjistri i emër-ndryshimeve',
'renameuserlogpagetext' => 'Ky është një regjistër i ndryshimeve së emrave të përdoruesve',
'renameusernew' => 'Emri i ri',
'renameuserold' => 'Emri i tanishëm',
'renameusersubmit' => 'Ndryshoje',
'renameusersuccess' => 'Përdoruesi "$1" u riemërua në "$2"',
'resetprefs' => 'Rikthe parapëlqimet',
'restorelink' => '$1 redaktime të grisura',
'restrictedpheading' => 'Faqe speciale të kufizuara',
'restriction-edit' => 'Redaktoni',
'restriction-move' => 'Zhvendoseni',
'resultsperpage' => 'Sa përputhje të tregohen për faqe',
'retrievedfrom' => 'Marrë nga "$1"',
'returnto' => 'Kthehu tek $1.',
'retypenew' => 'I riu përsëri',
'reupload' => 'Ngarkojeni përsëri',
'reuploaddesc' => 'Kthehu tek formulari i dhënies.',
'rev-deleted-comment' => '(kometi u largua)',
'rev-deleted-text-permission' => '<div class="mw-warning plainlinks">
Ky version i faqes është shlyer nga arkivi publik i faqes.
Shiko tek [{{fullurl:{{ns:special}}:Log/delete|page={{PAGENAMEE}}}} regjistri i grisjeve], ndoshta gjenden atje më shumë informacione rreth kësaj.
</div>',
'rev-deleted-text-view' => '<div class="mw-warning plainlinks">
Ky version i faqes është shlyer nga arkivi publik i faqes. Ju si Administrator mund ta shikoni akoma këtë. 
Shiko tek [{{fullurl:{{ns:special}}:Log/delete|page={{PAGENAMEE}}}} regjistri i grisjeve], ndoshta gjenden atje më shumë informacione rreth kësaj.
</div>',
'rev-deleted-user' => '(përdoruesi u largua)',
'rev-delundel' => 'trego/fshih',
'revdelete-hide-comment' => 'fshih komentin e redaktimit',
'revdelete-hide-restricted' => 'Këto përkufizme vlejnë edhe për Admintratorët (jo vetëm për përdoruesit "normal")',
'revdelete-hide-text' => 'Fshihe tekstin e versionit',
'revdelete-hide-user' => 'Fshihe emrin/IP-në të redaktuesit',
'revdelete-legend' => 'Vendosni kufizimet për versionin:',
'revdelete-log' => 'Komenti/arsyetimi:',
'revdelete-logentry' => 'Pamja e versionit u ndryshua për [[$1]]',
'revdelete-selected' => 'Versionet e zgjedhura për [[:$1]]:',
'revdelete-submit' => 'Apliko te versionet e zgjedhura',
'revdelete-text' => 'Përmbajtja dhe pjesët e tjera nuk janë të dukshme për të gjithë, por figurojnë në historikun e versioneve. Administratorët munden përmbajtjen e larguar ta shikojnë dhe restaurojnë, përveç në rastet kur një gjë e tillë është ndaluar ekstra.',
'reverted' => 'Kthehu tek një version i vjetër',
'revertimg' => 'ktheje',
'revertmove' => 'ktheje',
'revertpage' => 'Ndryshimet e [[{{ns:user}}:$2|$2]] u kthyen prapë, artikulli tani ndodhet në versionin e fundit nga [[{{ns:user}}:$1|$1]].',
'revhistory' => 'Historia e redaktimeve',
'revisionasof' => 'Versioni i $1',
'revisionasofwithlink' => 'Versioni prej $1; $2<br />$3 | $4',
'revisiondelete' => 'Shlyj/Reparo versionet',
'revnotfound' => 'Versioni nuk u gjet',
'revnotfoundtext' => 'Versioni i vjetër i faqes së kërkuar nuk mund të gjehej.Ju lutem kontrolloni URL-in që përdorët për të ardhur tek kjo faqe.',
'rights' => 'Privilegje:',
'rightslog' => 'Regjistri i privilegjeve',
'rightslogentry' => 'të drejtat e $1 u ndryshuan prej $2 në $3',
'rightslogtext' => 'Ky është një regjistër për ndryshimet e titujve të përdoruesve.',
'rightsnone' => '(asgjë)',
'rollback' => 'Riktheji mbrapsh redaktimet',
'rollback_short' => 'Riktheje',
'rollbackfailed' => 'Rikthimi dështoi',
'rollbacklink' => 'riktheje',
'rows' => 'Rreshta',
'saturday' => 'E shtunë',
'savearticle' => 'Kryej ndryshimet',
'savedprefs' => 'Parapëlqimet tuaja janë ruajtur.',
'savefile' => 'Ruaj skedën',
'saveprefs' => 'Ruaj parapëlqimet',
'saveusergroups' => 'Ruaj Grupin e Përdoruesve',
'scarytranscludedisabled' => '[Lidhja Interwiki nuk është i mundshëm]',
'search' => 'Kërko',
'searchdisabled' => '<p>Kërkimi me tekst të plotë është bllokuar tani për tani ngaqë shërbyesi është shumë i ngarkuar; shpresojmë ta nxjerrim prapë në gjendje normale pas disa punimeve. Deri atëherë mund të përdorni Google-in për kërkime:</p>',
'searchnext' => '<span style=\'font-size: small\'>Më pas</span> »',
'searchnumber' => '<strong>Përfundimet $1-$2 nga $3</strong>',
'searchprev' => '« <span style=\'font-size: small\'>Më parë</span>',
'searchquery' => '*** Për pyetjen "<a href="/wiki/$1">$1</a>" <a href="/wiki/special:Allpages/$1">[Treguesi]</a>',
'searchresults' => 'Përfundimet e kërkimit',
'searchresultshead' => 'Kërkimi',
'searchresulttext' => '<!--   -->',
'searchscore' => 'Përkatësia: $1',
'searchsize' => '$1KB ($2 fjalë)',
'selectnewerversionfordiff' => 'Zgjidhni një version më të ri për krahasim',
'selectolderversionfordiff' => 'Zgjidhni një version më të vjetër për krahasim',
'sep' => 'Sht',
'september' => 'Shtator',
'servertime' => 'Ora e shërbyesit tani është',
'set_rights_fail' => '<b>Nuk mund të vendoseshin privilegjet për përdoruesin "$1". (Vendosët emrin e saktë?)</b>',
'set_user_rights' => 'Vendosni privilegjet e përdoruesve',
'setbureaucratflag' => 'Jepi titullin burokrat',
'sharedupload' => '*** [[literal]] translation',
'shortpages' => 'Artikuj të shkurtër',
'show' => 'trego',
'showbigimage' => 'Shkarkoni versionin me rezolucion më të lartë ($1x$2, $3 KB)',
'showdiff' => 'Trego ndryshimet',
'showingresults' => 'Tregohen më poshtë <b>$1</b> përfundime duke filluar me #<b>$2</b>.',
'showingresultsnum' => 'Tregohen më poshtë <b>$3</b> përfundime duke filluar me #<b>$2</b>.',
'showlast' => 'Trego $1 figurat e fundit të renditura sipas $2.',
'showlivepreview' => 'Parapamje e menjëhershme',
'showpreview' => 'Trego parapamjen',
'showtoc' => 'trego',
'sig_tip' => 'Firma juaj me gjithë kohë',
'sitematrix' => 'Lista e wiki-ve të Wikimedia-s',
'sitestats' => 'Statistikat e faqeve',
'sitestatstext' => 'Gjënden \'\'\'$1\'\'\' faqe në totalin e regjistrit, dhe janë bërë \'\'\'$4\'\'\' redaktime faqesh. Këto përfshijnë faqet e "diskutimit", faqe rreth {{SITENAME}}-s, faqe "cungje" të vogla, ridrejtime, dhe të tjera që ndoshta nuk kualifikohen si artikuj. Duke mos i përfshirë këto, gjënden \'\'\'$2\'\'\' faqe që janë artikuj të ligjshëm.

<!--Gjënden \'\'\'$3\'\'\' shikime faqesh, dhe \'\'\'$4\'\'\' redaktime faqesh që nga dita kur
softueri u ndërrua (July 20, 2002).
Kjo do të thotë se janë bërë \'\'\'$5\'\'\' redaktime për faqe afërsisht, dhe \'\'\'$6\'\'\' shikime për redaktim.-->

Për më shumë shikoni *** [http://en.wikipedia.org/wikistats/EN/TablesWikipediaSQ.htm Wikistats] dhe [http://sq.wikipedia.org/stats Statistikat e Përdorimit].',
'sitesubtitle' => '*** Enciklopedia e Lirë',
'sitesupport' => 'Dhurime',
'sitesupport-url' => '{{ns:project}}:Dhurime',
'skin' => 'Pamja',
'skinpreview' => '(Parapamje)',
'sourcefilename' => 'Emri i skedës',
'sp-contributions-newbies-sub' => 'Për newbies',
'sp-contributions-newer' => '$1 më para',
'sp-contributions-newest' => 'Më të rejat',
'sp-contributions-older' => '$1 më pas',
'sp-contributions-oldest' => 'Më të vjetrat',
'spamprotectionmatch' => 'Teksti në vijim është cilësuar i padëshiruar nga softueri: $1',
'spamprotectiontext' => 'Faqja që dëshironit të ruani është bllokuar nga filtri i teksteve të padëshiruara. Ka mundësi që kjo të ketë ndodhur për shkak të ndonjë lidhjeje të jashtme.',
'spamprotectiontitle' => 'Mbrojtje ndaj teksteve të padëshiruara',
'speciallogtitlelabel' => 'Titulli:',
'specialloguserlabel' => 'Përdoruesi:',
'specialpage' => 'Faqe speciale',
'specialpages' => 'Faqet speciale',
'spheading' => 'Faqe speciale për të gjithë përdoruesit',
'statistics' => 'Statistika',
'storedversion' => 'Versioni i ruajtur',
'stubthreshold' => 'Kufiri për tregimin e cungjeve',
'subcategories' => 'Nën-kategori',
'subcategorycount' => 'Gjënden $1 nën-kategori në këtë kategori.',
'subject' => 'Subjekt/Titull',
'subjectpage' => 'Shikoni subjektin',
'successfulupload' => 'Dhënie e sukseshme',
'summary' => 'Përmbledhje',
'sunday' => 'E diel',
'sysoptext' => 'Veprimi që kërkuat mund të bëhet vetëm nga një përdorues me titullin "administrues". Shikoni $1.',
'sysoptitle' => 'Nevojitet titulli "administrues"',
'tagline' => 'Nga {{SITENAME}}, Enciklopedia e Lirë',
'talk' => 'Diskutimet',
'talkexists' => 'Faqja për vete u zhvendos, ndërsa faqja e diskutimit nuk u zhvendos sepse një e tillë ekziston tek titulli i ri. Ju lutem, përpuqini vetë.',
'talkpage' => 'Diskutoni faqen',
'talkpagemoved' => 'Faqja e diskutimeve korrespondente u zhvendos gjithashtu.',
'talkpagenotmoved' => 'Faqja e diskutimeve korrespondente <strong>nuk</strong> u zhvendos.',
'templatesused' => 'Stampa të përdorura në këtë faqe:',
'textboxsize' => 'Redaktimi',
'textmatches' => 'Tekst faqesh që përputhet',
'thisisdeleted' => 'Shikoni ose restauroni $1?',
'thumbnail-more' => 'Zmadho',
'thumbsize' => 'Madhësia fotove përmbledhëse:',
'thursday' => 'E enjte',
'timezonelegend' => 'Zona kohore',
'timezoneoffset' => 'Ndryshimi',
'timezonetext' => 'Fusni numrin e orëve prej të cilave ndryshon ora lokale nga ajo e shërbyesit (UTC).',
'titlematches' => 'Tituj faqesh që përputhen',
'toc' => 'Tabela e përmbajtjeve',
'tog-editondblclick' => 'Redakto faqet me dopjo-shtypje (JavaScript)',
'tog-editsection' => 'Lejo redaktimin e seksioneve me [redakto] lidhje',
'tog-editsectiononrightclick' => 'Lejo redaktimin e seksioneve me djathtas-shtypje<br /> mbi emrin e seksionit (JavaScript)',
'tog-editwidth' => 'Kutija e redaktimit ka gjerësi te plotë',
'tog-extendwatchlist' => 'Zgjero listën mbikqyrëse të tregojë të tëra ndryshimet përkatëse',
'tog-externaldiff' => 'Përdor program të jashtëm për të treguar ndryshimet',
'tog-externaleditor' => 'Përdor program të jashtëm për redaktime',
'tog-fancysig' => 'Mos e përpuno nënshkrimin për formatim',
'tog-forceeditsummary' => 'Më pyet kur e le përmbledhjen e redaktimit bosh',
'tog-hideminor' => 'Mos trego redaktimet e vogla',
'tog-highlightbroken' => 'Trego lidhjet e faqeve bosh <a href="" class="new">kështu </a> (ndryshe: kështu<a href="" class="internal">?</a>).',
'tog-justify' => 'Rregullim i kryeradhës',
'tog-minordefault' => 'Shëno të gjitha redaktimet si të vogla paraprakisht',
'tog-nocache' => 'Mos ruaj kopje te faqeve',
'tog-numberheadings' => 'Numëro automatikish mbishkrimet',
'tog-previewonfirst' => 'Trego parapamje në redaktim të parë',
'tog-previewontop' => 'Trego parapamjen përpara kutisë redaktuese, jo mbas saj',
'tog-rememberpassword' => 'Mbaj mënd fjalëkalimin për vizitën e ardhshme',
'tog-showjumplinks' => 'Lejo lidhjet e afrueshmërisë "kapërce tek"',
'tog-showtoc' => 'Trego tabelën e përmbajtjeve<br />(për faqet me më shume se 3 tituj)',
'tog-showtoolbar' => 'Trego butonat e redaktimit',
'tog-underline' => 'Nënvizo lidhjet',
'tog-uselivepreview' => 'Trego parapamjen e menjëhershme (JavaScript) (Eksperimentale)',
'tog-usenewrc' => 'Tregoji me formatin e ri (jo për të gjithë shfletuesit)',
'tog-watchcreations' => 'Shto faqet që krijoj tek lista mbikqyrëse',
'tog-watchdefault' => 'Shto faqet që redaktoj tek lista mbikqyrëse',
'tog-watchlisthidebots' => 'Fshih redaktimet e robotëve nga lista mbikqyrëse',
'tog-watchlisthideown' => 'Fshih redaktimet e mia nga lista mbikqyrëse',
'toolbox' => 'Mjete',
'tooltip-diff' => 'Show which changes you made to the text. [alt-d]',
'tuesday' => 'E martë',
'uclinks' => 'Shikoni $1 redaktimet e fundit; shikoni $2 ditët e fundit.',
'ucnote' => 'Më poshtë janë redaktimet më të fundit të <b>$1</b> gjatë <b>$2</b> ditëve.',
'uctop' => ' (sipër)',
'uid' => 'Nr. i identifikimit:',
'unblockip' => 'Ç\'blloko përdoruesin',
'unblockiptext' => 'Përdor formularin e më poshtëm për t\'i ridhënë leje shkrimi
një përdoruesi ose IP adreseje të bllokuar.',
'unblocklink' => 'ç\'blloko',
'unblocklogentry' => 'ç\'bllokoi "$1"',
'uncategorizedcategories' => 'Kategori të pakategorizuara',
'uncategorizedpages' => 'Faqe të pakategorizuara',
'undelete' => 'Restauroni faqet e grisura',
'undelete_short' => 'Restauroni',
'undelete_short1' => 'Restauroni',
'undeletearticle' => 'Restauro artikullin e grisur',
'undeletebtn' => 'Restauro!',
'undeletedarticle' => 'u restaurua "$1"',
'undeletedrevisions' => '$1 versione u restauruan',
'undeletedtext' => 'Faqja [[$1]] është restauruar me sukses. Shikoni [[{{ns:special}}:Log/delete|regjistrin e grisjeve]] për një listë të grisjeve dhe restaurimeve të fundit.',
'undeletehistory' => 'N.q.s. restauroni një faqe, të gjitha versionet do të restaurohen në histori. N.q.s. një faqe e re me të njëjtin titull është krijuar që nga grisja, versionet e restauruara do të duken më përpara në histori, dhe versioni i faqes së fundit nuk do të shkëmbehet automatikisht.',
'undeletepage' => 'Shikoni ose restauroni faqet e grisura',
'undeletepagetext' => 'Më poshtë janë faqet që janë grisur por që gjënden akoma në arkiv dhe
mund të restaurohen. Arkivi boshatiset periodikisht.',
'undeleterevision' => 'U gris versioni i $1',
'undeleterevisions' => '$1 versione u futën në arkiv',
'underline-always' => 'gjithmonë',
'underline-default' => 'sipas shfletuesit',
'underline-never' => 'asnjëherë',
'unexpected' => 'Vlerë e papritur: "$1"="$2".',
'unlockbtn' => 'Ç\'blloko regjistrin',
'unlockconfirm' => 'Po, dëshiroj me të vërtetë të ç\'bllokoj regjistrin',
'unlockdb' => 'Ç\'blloko regjistrin',
'unlockdbsuccesssub' => 'Regjistri u ç\'bllokua me sukses',
'unlockdbsuccesstext' => 'Regjistri i {{SITENAME}} është ç\'bllokuar.',
'unlockdbtext' => 'Ç\'bllokimi i regjistrit do të lejojë mundësinë e të gjithë përdoruesve për të redaktuar faqe, për të ndryshuar parapëlqimet e tyre, për të ndryshuar listat mbikqyrëse të tyre, dhe gjëra të tjera për të cilat nevojiten shkrime në regjistër. Ju lutem konfirmoni që dëshironi me të vërtetë të kryeni këtë veprim.',
'unprotect' => 'Liroje',
'unprotectcomment' => 'Arsyeja për lirimin',
'unprotectedarticle' => 'lirojë [[$1]]',
'unprotectsub' => '(Duke liruar "$1")',
'unprotectthispage' => 'Liroje faqen',
'unusedcategories' => 'Kategori të papërdorura',
'unusedcategoriestext' => 'Kategoritë në vazhdim ekzistojnë edhe pse asnjë artikull ose kategori nuk i përdor ato.',
'unusedimages' => 'Figura të papërdorura',
'unusedimagestext' => '<p>Ju lutem, vini re se hapësira të tjera si p.sh ato që kanë të bëjnë me gjuhë të ndryshme mund të lidhin
një figurë me një URL në mënyrë direkte, kështuqë ka mundësi që këto figura të rreshtohen këtu megjithëse janë në përdorim.',
'unusedtemplates' => 'Stampa të papërdorura',
'unusedtemplatestext' => 'Kjo faqe jep listën e të gjitha faqeve nën hapësirën Stampa të cilat nuk janë përdorur në faqe të tjera. Kujtohu të kontrollosh edhe për lidhje tek stampat përpara se t\'i grisësh si të papërdorura.',
'unusedtemplateswlh' => 'lidhje',
'unwatch' => 'Ç\'mbikqyre',
'unwatchedpages' => 'Faqe të pambikqyrura',
'unwatchthispage' => 'Mos e mbikqyr',
'updated' => '(E ndryshuar)',
'updatedmarker' => 'ndryshuar nga vizita e fundit',
'upload' => 'Ngarkoni skeda',
'uploadbtn' => 'Ngarkoje',
'uploadcorrupt' => 'Skeda është e dëmtuar ose ka emër të gabuar. Ju lutemi kontrolloni skedën dhe ngarkoni atë përsëri.',
'uploaddisabled' => 'Ndjesë, dhëniet janë bllokuar në këtë shërbyes dhe nuk është gabimi juaj.',
'uploadedfiles' => 'Ngarkoni skeda',
'uploadedimage' => 'dha "[[$1]]"',
'uploaderror' => 'Gabim dhënie',
'uploadlog' => 'regjistër dhënjesh',
'uploadlogpage' => 'Regjistri i ngarkimeve',
'uploadlogpagetext' => 'Më poshtë është një listë e skedave më të reja që janë ngarkuar.
Të gjithë orët janë me orën e shërbyesit (UTC).
<ul>
</ul>',
'uploadnologin' => 'Nuk keni hyrë brënda',
'uploadnologintext' => 'Duhet të keni [[{{ns:special}}:Userlogin|hyrë brenda]] për të dhënë skeda.',
'uploadtext' => '\'\'\'NDALO!\'\'\' Përpara se të jepni këtu skedë, lexoni dhe ndiqni [[{{ns:project}}:Rregullat e përdorimit të figurave]] të {{SITENAME}}-s. Mos jepni skeda për të cilat autori (ose ju) nuk ka dhënë të drejtë për përdorim nën një licencë të lirë *** ore genearl license (si p.sh. GNU Free Documentation License ose Creative Commons).

Për të parë ose për të kërkuar figurat e dhëna më parë,
shkoni tek [[{{ns:special}}:Imagelist|lista e figurave të dhëna]].
Dhëniet dhe grisjet janë të regjistruara në [[{{ns:special}}:Log|faqen e regjistrave]].

Përdorni formularin e më poshtëm për të dhënë skeda të figurave të reja për tu përdorur në ilustrimet e artikujve. Për shumicën e shfletuesve, do të shihni një buton "Browse...", i cili do të hapi dialogun standard të skedave të sistemit operativ që përdorni. 

Për të vendosur një figurë në një artikull, përdorni lidhjen sipas formës
* \'\'\'[[{{ns:image}}:Skeda.jpg]]\'\'\'
* \'\'\'[[{{ns:image}}:Skeda.png|tekst përshkrues]]\'\'\'
ose të tjerë
* \'\'\'[[{{ns:media}}:Skeda.ogg]]\'\'\'.

Përdorni stampa tek përshkrimi për të cilësuar licencën e duhur, p.sh.: *** \'\'\'GFDL, PD\'\'\'',
'uploadwarning' => 'Kujdes dhënie',
'user_rights_set' => '<b>Privilegjet për përdoruesin "$1" u freskuan</b>',
'usercssjsyoucanpreview' => '<strong>Këshillë:</strong> Përdorni butonin \'Trego parapamjen\' për të provuar ndryshimet tuaja të faqeve css/js përpara se të kryeni ndryshimet.',
'userexists' => 'Nofka që përdorët është në përdorim. Zgjidhni një nofkë tjetër.',
'userlogin' => 'Hyni ose hapni një llogari',
'userlogout' => 'Dalje',
'usermailererror' => 'Objekti postal ktheu gabimin:',
'username' => 'Nofka e përdoruesit:',
'userpage' => 'Shikoni faqen',
'userstats' => 'Statistikat e përdoruesve',
'userstatstext' => 'Gjënden \'\'\'$1\'\'\' përdorues të regjistruar. \'\'\'$2\'\'\' prej tyre (ose \'\'\'$4\'\'\'%) janë me titull administrues (shikoni [[{{ns:special}}:Listusers|Listën e përdoruesve]] dhe $3).',
'version' => 'Versioni',
'viewcount' => 'Kjo faqe është parë $1 herë.',
'viewprevnext' => 'Shikoni ($1) ($2) ($3).',
'viewsource' => 'Shikoni tekstin',
'viewtalkpage' => 'Shikoni diskutimet',
'wantedcategories' => 'Kategori më të dëshiruara',
'wantedpages' => 'Artikuj më të dëshiruar',
'watch' => 'Mbikqyre',
'watchdetails' => '*\'\'\'$1\'\'\' faqe nën mbikqyrje duke mos numëruar faqet e diskutimit
*\'\'\'$2\'\'\' faqe brënda përkufizimit janë redaktuar
<!--*$3...-->
<center>\'\'\'[$4 Trego dhe redakto tërë listën]\'\'\'</center>',
'watcheditlist' => 'Këtu jepet një listë e alfabetizuar e faqeve nën mbikqyrje. Zgjidhni kutinë e sejcilës faqe që dëshironi të hiqni nga lista dhe shtypni butonin \'Hiq të zgjedhurat\' në fund të faqes.',
'watchlist' => 'Lista mbikqyrëse',
'watchlistall1' => 'të gjitha',
'watchlistall2' => 'të gjitha',
'watchlistcontains' => 'Lista mbikqyrëse e juaj ka $1 faqe.',
'watchlistsub' => '(për përdoruesin "$1")',
'watchmethod-list' => 'duke parë faqet nën mbikqyrje për ndryshime së fundmi',
'watchmethod-recent' => 'duke parë ndryshime së fundmi për faqe nën mbikqyrje',
'watchnochange' => 'Asnjë nga artikujt nën mbikqyrje nuk është redaktuar gjatë kohës së dhënë.',
'watchnologin' => 'Nuk keni hyrë brënda',
'watchnologintext' => 'Duhet të keni [[{{ns:special}}:Userlogin|hyrë brenda]] për të ndryshuar listën mbikqyrëse.',
'watchthis' => 'Mbikqyre këtë faqe',
'watchthispage' => 'Mbikqyre këtë faqe',
'wednesday' => 'E mërkurë',
'welcomecreation' => '<h2>Mirësevini, $1!</h2><p>Llogaria juaj është hapur. Mos harroni të ndryshoni parapëlqimet e {{SITENAME}}-s.',
'whatlinkshere' => 'Lidhjet këtu',
'whitelistacctext' => 'Duhet të [[{{ns:special}}:Userlogin|hyni brënda]] dhe të keni të drejta të posaçme pasi tu lejohet të hapni llogari në Wiki.
i',
'whitelistacctitle' => 'Nuk ju lejohet të hapni një llogari',
'whitelistedittext' => 'Duhet të [[{{ns:special}}:Userlogin|hyni brënda]] për të redaktuar artikuj.',
'whitelistedittitle' => 'Duhet të hyni brënda për të redaktuar',
'whitelistreadtext' => 'Duhet të [[{{ns:special}}:Userlogin|hyni brënda]] për të lexuar artikuj.',
'whitelistreadtitle' => 'Duhet të hyni brënda për të lexuar',
'wlhideshowbots' => '$1 bot edits.',
'wlhideshowown' => '$1 redaktimet e mia.',
'wlnote' => 'Më poshtë janë $1 ndryshimet e <b>$2</b> orëve së fundmi.',
'wlsaved' => 'Kjo është një kopje e ruajtur e listës mbikqyrëse tuaj.',
'wlshowlast' => 'Trego $1 orët $2 ditët $3',
'wrong_wfQuery_params' => 'Parametra gabim tek wfQuery()<br>
Funksioni: $1<br>
Pyetja: $2',
'wrongpassword' => 'Fjalëkalimi që futët nuk është i saktë. Provoni përsëri!',
'wrongpasswordempty' => 'Fjalëkalimi juaj ishte bosh. Ju lutemi provoni përsëri.',
'youhavenewmessages' => 'Keni $1 ($2).',
'youhavenewmessagesmulti' => 'Ju keni mesazh të ri në $1',
'yourdiff' => 'Ndryshimet',
'yourdomainname' => 'Faqja juaj',
'youremail' => 'Adresa e email-it*',
'yourlanguage' => 'Ndërfaqja gjuhësore',
'yourname' => 'Fusni nofkën tuaj',
'yournick' => 'Nënshkrimi',
'yourpassword' => 'Fusni fjalëkalimin tuaj',
'yourpasswordagain' => 'Fusni fjalëkalimin përsëri',
'yourrealname' => 'Emri juaj i vërtetë*',
'yourtext' => 'Teksti juaj',
'yourvariant' => 'Varianti',
);

?>