Wikimedia:Grant-metrics-error-filters-combination/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Ако здружите категории и учесници, системот ќе ги даде мерилата за придонесите кои ги задоволуваат обата филтра (т.е. Категорија И Учесници)