Jump to content

Wikimedia:Grant-metrics-error-usernames/mk

From translatewiki.net

Има $1 неважечки кориснички имиња. Изменете или избришете ги, па преподнесете ги за да ги зачувате. Проверете дали се правилно напишани, дали имаат исправни големи и мали букви и дополнителното форматирање.