Jump to content

Wikimedia:Ia-upload-ia-identifier-exists/mk

From translatewiki.net

Има постоечка податотека веќе поврзана со СА-Ознаката „$1“: $2. Подигајте нови податотеки само ако сте сигурни дека се потребни. Можете да подигнете различен формат на истата СА-ставка.