Jump to content

Wikimedia:Twinkle-block-conflict-block/mk

From translatewiki.net

Блокиран од $1 со коментарот „$2“. Истекува {{Date:$3|relative|utc}}. Дали сакате да ги наметнете вашите нагодувања?