Jump to content

Wikimedia:Twinkle-bot-revert/mk

From translatewiki.net

Избрано е враќање на вандализам на $1. Бидејќи ова е доверлив бот, претпоставуваме дека сакавте да вратите вандализам направен од претходниот корисник.