Jump to content

Wikimedia:Twinkle-unlink-intro/mk

From translatewiki.net

Оваа алатка ви овозможува да одврзувате дојдовни врски кон оваа страница. На пример, текст на врската ќе стане текст на врската, а $1 ќе стане $1. Користете со внимание.