Jump to content

Wikimedia:Wiki-ai-wikilabels-form-wp10-more-info-content/mk

From translatewiki.net

Подробно објаснување на класите ќе најдете <a href="https://mk.wikipedia.org/wiki/Википедија:Оценување_на_статии">википроектот „Оценување на статии“</a>.