Wikimedia:Wikipedia-android-strings-suggested edits unlock translate captions notification big text/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Предложени уредувања

Честитки за многуте уредувања во описите на сликите! Восхитени сме! Го користите прилогот на повеќе јазици, па затоа составивме список на слики чии описи треба да се преведат. Дали би продолжиле да ни помагате во подобрувањето на Википедија?