Jump to content

Wikimedia:Wikipedia-ios-tachelhit-variants-alert-body/mk

From translatewiki.net

Прилогот на Википедија сега ги поддржува следниве шилхански варијанти како главен или спореден јазик во прилогот, олеснувајќи го читањето, пребарувањето и уредувањето на вашите претпочитани варијанти:


ⵜⴰⵛⵍⵃⵉⵜ — шилхански со старолибиско писмо (shi-tfng) Taclḥit — шилхански на латиница (shi-latn)