Perkthimet

Jump to navigation Jump to search

Perkthimet

Ckemi! Pashe qe kishe bere disa ndryshime te perkthimet e mia dhe t'i ktheva. Mundohu t'i kuptosh si duhet {{PLURAL}} dhe {{GENDER}} dhe mos i shkruaj sikur jane ne anglisht. Per cdo problem mund te me pyesesh.

Olsi (talk)23:26, 10 September 2015