User talk:JulesWinnfield-hu

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Contents

Thread titleRepliesLast modified
MediaWiki:Wikibase-dataitem/hu220:48, 18 May 2015

Kérlek, világosíts fel, hol volt ilyen megbeszélés, mert én nem emlékszem ilyenre, viszont kevésbé kifejezőnek találom a fordítást (arról nem is beszélve, hogy ha bekapcsolom a Compact language links nevű béta funkciót, és történetesen van normál Wikidata-lap is csatlakoztatva a Wikidata-elemhez, akkor megjelenik egy Wikidata és egy Wikidata-adatlap feliratú link is).

18:45, 11 May 2015

w:hu:Wikipédia:Kocsmafal (javaslatok)/Archív99#Kapcsol.C3.B3d.C3.B3_adatok_.E2.86.92_Wikidata Szerintem meg a Wikidata kifejezőbb. Az, hogy megegyezik a béta felirattal, az az olvasókat nem érinti, és sokkal fontosabb, hogy az olvasóknak egy könnyen asszociálható, minél kevésbé megtévesztő felirat jelenjen meg.

09:29, 12 May 2015

Bocsánat, eddig nem sikerült válaszolnom. Köszönöm a linket, tanulmányozom. A bétát természetesen csak mint „hab a tortán” említettem (egyébként a Phabricatoron már kérték, hogy ajánljam nem béta funkciónak, csak még nem tettem meg). Szerintem kifejezőbb nem lehet a rövidebb szöveg, csak frappánsabb, de ezt, ha már kocsmafalon született az előző döntés, akkor a kocsmafalon fogom kifejteni, ha oda jutok, hogy megbeszélést indítsak.

20:48, 18 May 2015