Lainausmerkit

Jump to navigation Jump to search

Lainausmerkit

Lainausmerkit ovat hyviä sivujen otsikoissa. Ne helpottavat lukemista ja sen ymmärtämistä, mikä on kohteena. Otsikon ei ole tarkoitus olla kaunis vaan sellainen, että siitä saa heti selkeää tietoa. Palauttelen siis lainausmerkkejä. Käytän aika paljon otsikoita ja en osaa niitä kunnolla lukea kun niissä on tekstiä tyyliin Erot sivujen Pessi ja Illusia ja Menninkäinen välillä.

Pxos (talk)08:53, 23 March 2014

Opettele käyttämään kaarevia lainausmerkkejä, Pxos. Opettele myös kirjoittamaan asiallisesti.

Crt (talk)08:16, 25 March 2014

Teen ihan miten haluan ja itse päätän, täsmälleen niin kuin sinäkin teet. Kirjoitukseni on asiallista ja informatiivista, ja on mielestäni loukkaavaa ja alentuvaa koko ajan huomautella minun sinulle kirjoittamistani viesteistä. Wikipediassa haukut koko keskustelun ja täällä väität, että viestini eivät ole asiallisia. Opettele sinä sen sijaan yksinkertaista kohteliaisuutta ja muiden huomioon ottamista kun vastaat ihmisten viesteihin.

Pxos (talk)10:34, 25 March 2014
 

Itse asiassa tämän jälkeen en varmaan edes vaivaudu selittämään sinulle mitään, vaan teen vain asioita oman pääni mukaan ilman selityksiä. Sen ei luulisi olevan vaikeaa sinulle ymmärtää, koska toimit täsmälleen niin itsekin. Keskustelu näkyy olevan sinulle vastenmielistä etkä kykene keskustelemaan asiallisesti.

Pxos (talk)10:37, 25 March 2014

Sitä saa mitä tilaa, Pxos. Olen saanut tarpeekseni ylimielisistä kommenteistasi. Wikipediassa kommenteistasi päätellen pidät itseäsi jonkinlaisena yliolentona, jota pitäisi vähintäänkin nöyristellä. Wikisivustot näemmä houkuttelevat avohoitopotilaita. Kiitän ja kumarran, jos et enää ota minuun minkäänläistä yhteyttä, Pxos.

Kuka tahansa muu on tervetullut keskustelemaan kanssani mistä aiheesta tahansa ja saamaan asiallisia vastauksia.

Crt (talk)07:35, 26 March 2014
Edited by 3 users.
Last edit: 09:17, 28 March 2014

Sitä samaa. Olet kirjoittanut täällä translatewikissä tusinan verran keskustelukommentteja, ja peräti kolme eri käyttäjää on joutunut huomauttamaan töksähtelevästä ja huomattavan epäkohteliaasta tyylistäsi. Heti kun sinun tekemistäsi huomautetaan jotain, alat hyvin ripeästi haukkumaan viestin kirjoittajaa, hänen tyyliään tai sitten itse keskustelua. Sama ilmiö on Wikipediassa. Tuo viittaus avohoitopotilaisiin on selkeä henkilökohtainen hyökkäys.

En missään nimessä aio olla ottamatta sinuun yhteyttä jatkossa, tuo on aivan absurdi toive ja täysin ylimielinen kommentti sinulta. Minä en muka saisi sinulle kirjoittaa ongelmallisista asioista silloin kun on tarpeen.

Olet töykeä, epäkohtelias, kirjoitat vihaisia kommentteja, haukut keskusteluja, et kykene yhteistyöhön etkä osaa ottaa vastaan kritiikkiä lainkaan sortumatta ala-arvoisiin kommentteihin ja nyt peräti lapselliseen haukkumiseen. Mene nyt itseesi ja mieti uudestaan asioita ja keskustelutyyliäsi. Se on tällä hetkellä loukkaava, typerä ja haitallinen.

Ota lopuksi huomioon, että useat käyttäjät ovat huomauttaneet samasta asiasta. Vika on siis sinussa.

Pxos (talk)18:29, 26 March 2014

Suosittelen keskustelun päättämistä tähän. Kumpikaan ei voi voittaa, joten parasta on olla pelaamatta.

Tehkää lisää käännöksiä ;)

Nike (talk)20:08, 26 March 2014
 

Nämä viestit näemmä roikkuvat täällä, joten pakko kirjoitttaa tähänkin jonkinlainen vastine. Yllä olevat käyttäjän Pxos kirjoittamat viestit sisältävät paljon valheellisia väitöksiä. Näillä valheilla ei ole mitään totuuspohjaa. Sukset ovat näemmä täysin ristissä, joten käyttäjä Pxos saa ilmeisesti jonkinlaista tyydytystä tästä mustamaalauksesta.

Crt (talk)08:06, 10 April 2014