Template:Welcome/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search
translatewiki.net
Вовед
На прво место
Како да почнете
Процеси
Друго
Статистики по верзија
Статистики по групи
Поврзано
Напатствија за локализација
Вонмрежно преведување
ЧПП
Поддршка

Добредојдовте на translatewiki.net!

Здраво {{{1}}}. Добредојдовте на translatewiki.net! Создајте корисничка страница каде наведувате кој јазик (или јазици) ќе работите. Ако сакате да бидете активен корисник тука, тогаш додајте си го името кај јазиците на кои ќе работите. Таму воедно и ќе ги најдете корисниците кои зборуваат македонски. Пред да можете да користите алатки за преведување, треба да побарате преведувачки права. Други корисни страници се наведени на менито на translatewiki.net кое стои на поракава.

Штом ќе започнете со преведување, исходот од вашата работа ќе биде поднесен за примена во стандардниот производ еднаш на неколку дена. Доколку сакате да поставите посебно и нагласено барање за ова, тогаш поднесете барање за примена.

Ви пожелуваме продуктивен и пријатен престој. Сите прашања постувајте ги на страницата за поддршка. Благодариме!