Template:Welcome/sq

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
translatewiki.net
Introduction
Getting started
Translation tutorial
How to start
See also
Localisation guidelines
Translating offline
FAQ
Support

Përshëndetje {{{1}}}. Mirësevini në translatewiki.net! Jeni të lutur të krijoni faqen e përdoruesit në të cilën mund të përshkruani gjuhën po gjuhët për të cilat do të punoni. Para se të përdorni Speciale:Përkthe, jeni të lutur të kërkoni të drejtat e përkthyesit. Po ashtu duhet të kontrolloni portalin në gjuhën tuaj, lidhja gjendet anash faqes. Faqe të tjera me rëndësi gjenden në menunë translatewiki.net e cila përfshihet në këtë mesazh.

Përkthimet tuaja transferohen tek shërbimi që po përktheni, çdo ditë ose çdo javë, në varësi të shërbimit. Vini re se mund të duhet njëfarë kohe para se të shfaqen përkthimet tuaja. Që këto ndryshime të shfaqen në Wikipedia mund të vonojë disa ditë, ndërsa shfaqja në FreeCol mund të dojë disa muaj.

Ju urojmë qëndrim të këndshëm dhe produktiv. Në qoftë se keni pyetje mund ti postoni tek Ndihma. Urime!