Μετακίνηση λεξικού όρων στο κύριο namespace

Jump to navigation Jump to search

Μετακίνηση λεξικού όρων στο κύριο namespace

Καλησπέρα, είχα προτείνει την μετακίνηση του λεξικού όρων από τη σελίδα συζήτησής σου στο Portal:El/MediaWiki (κατά το Ουγγρικό παράδειγμα, όπως γράφεις και συ) καθώς θεωρώ ότι εκεί πρέπει να γίνουν οι όποιες συνεισφορές, που έτσι θα καλύπτονται από την άδεια CC-BY 3.0. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν είχα μια απάντηση πάνω σ' αυτό.

Glavkos (talk)18:24, 23 January 2013

Συμφωνώ απολύτως. Ήθελα μόνο να κάνω μια μικρή βελτίωση στο πρότυπο, βασικά να μικρύνω τα ονόματα των μεταβλητών και να μεταφέρω την αγγλική λέξη μπροστά ώστε να είναι πιο εύκολη η προσθήκη λέξεων. Στη συνέχεια θα το μεταφέρω στην πύλη μαζί με όλες τις συνοδευτικές σελίδες συζήτησης. Δεν θα πάρει πολλή ώρα αλλά για σιγουριά λέω ότι θα το έχω μεταφέρει μέχρι αύριο το πρωί.

Protnet (talk)21:13, 23 January 2013

Η μεταφορά ολοκληρώθηκε! Ελπίζω ο κώδικας να είναι πλέον πιο ευανάγνωστος. Μπήκαν και οι απαραίτητοι σύνδεσμοι στην ελληνική πύλη

Protnet (talk)22:39, 23 January 2013
 

Πολύ ωραία και ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση...Βλέπω ότι η μεταφορά έχει γίνει ήδη. Μένει να μεταφερθούν και οι συζητήσεις, ώστε να υπάρχει ένα πλήρες πλέον αρχείο με όλες τις προσπάθειες μέχρι τώρα. Ελπίζω η προσπάθεια να πλαισιωθεί σύντομα και από άλλους. Ένα μπράβο για τη μέχρι τώρα δουλειά σου και το πνεύμα συνεργασίας που τη χαρακτηρίζει.

Glavkos (talk)22:42, 23 January 2013

Και οι σελίδες συζήτησης έχουν μεταφερθεί! Μου είχε ξεφύγει η βασική αλλά τώρα εντάξει. Από κει υπάρχει σύνδεσμος προς την αρχική μας συζήτηση οπότε πιστεύω ότι και αυτό είναι εντάξει. Όσο για τις συζητήσεις της κάθε μεμονωμένης λέξης, έχουν μεταφερθεί όλες. Όπου έχει κόκκινους συνδέσμους δίπλα σε λέξεις είναι γιατί δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση ακόμα για εκείνη τη λέξη.

Protnet (talk)22:52, 23 January 2013

Καλημέρα. Η ενότητα Portal:El/MediaWiki#Λεξικό_MediaWiki_και_επεκτάσεων φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα με τον κώδικα.

Glavkos (talk)07:28, 17 February 2014

Ναι, το είδα κι εγώ. Πρόσεξα επίσης ότι το ίδιο πρόβλημα έχει και ουγγαρέζικο λεξικό Portal:Hu/MediaWiki. Οπότε μάλλον το πρόβλημα είναι θέμα του wiki. Θα το αναφέρω στο support.

Protnet (talk)08:07, 17 February 2014

Το έφτιαξα! Δες Thread:Support/Greek_portal_dictionary_not_working_anymore

Ακόμα βέβαια δεν έχω μάθει τι έφταιγε.

Protnet (talk)17:11, 21 February 2014