Jump to content

User talk:Techlik

From translatewiki.net

Contents

Thread titleRepliesLast modified
Tung211:02, 27 January 2011
Welcome to translatewiki.net!019:08, 26 September 2010

Nese keni kohe, te pertheni keto: Messaget per Wikilajm qe eshte ne testwiki. Falimenderit dhe nje pune te mbarre.

Mikullovci1108:09, 3 December 2010

Pershendetje i nderuar: do e kem parasysh punen ne kete drejtim. Gjitha te mirat :)

Techlik00:41, 4 December 2010

Pershendetje Techlik, faleminderit për kontributin tuaj në perkthim, nderkohe Wikilajme ka arritur fazen per publikim. Sipas Wikimedia duhet te perthejne dhe keto mezashet, nese keni kohe ti perthemi pashk me mua dhe përdoruesin Olsi. Shume faleminderit per punen tuaj dhe nje pune te mbarre, me respekt,

Mikullovci1111:02, 27 January 2011
 
 

Welcome to translatewiki.net!

translatewiki.net
Introduction
Getting started
Translation tutorial
How to start
See also
Localisation guidelines
Translating offline
FAQ
Support

Hi Çelik Nimani. Welcome to translatewiki.net!

You can now start translating.

You should also check the portal for your language, the link is in the sidebar. Other useful pages are linked in the menu next to this message.

Your translations are transferred to the standard product every few days or every few weeks, depending on the product. Please notice that it may take longer before you see your translation in the actual product.

We wish you a productive and pleasant stay. Please leave any questions on Support (the link is also available on any page, in the navigation sidebar). Cheers!

19:08, 26 September 2010