User talk:Dasius

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Welcome to translatewiki.net!

translatewiki.net
Introduction
Getting started
Translation tutorial
How to start
See also
Localisation guidelines
Translating offline
FAQ
Support

Hi Dasius. Welcome to translatewiki.net! You can now start translating. You should also check the portal for your language, the link is in the sidebar. Other useful pages are linked in the translatewiki.net menu that comes with this message.

Your translations are transferred to the standard product every few days or every few weeks depending on the product. Please notice that it may take longer before you see your translation in the actual product. It can be just a few days before they appear on Wikipedia, but a few months can pass between each new release of FreeCol.

We wish you a productive and pleasant stay. Please leave any questions on Support. Cheers!

-- WelcomeMessageBot (talk) 09:42, 11 November 2011 (UTC)

Contents

Thread titleRepliesLast modified
Muajt414:03, 16 December 2011

Pershendetje Ardi! Ju lutem mos i ndryshoni me perkthimet e muajve pasi ka patur nje konsensus ne Wikipedia per kete ceshtje.

19:33, 15 December 2011

Ne rregull, meqe eshte votuar une spo i ndryshoj, megjithate kjo gje duhet patjeter rishikuar sepse mendoj qe eshte gabim. Formati i duhur i dates eshte shembull: 16 Dhjetor, 2011

Dhjetor eshte emer i pervetshem i muajit, nuk eshte fjale. Njesoj si te thuash Ardi, Olsi, Dhjetor, Janar.

Dhe menjehere pas muajit duhet vendosur "presje".

Te lutem, hidhe edhe nje here per votim ose diskutim kete teme sepse eshte gabim.

Te fala

08:53, 16 December 2011

Sipas rregullave te gjuhes shqipe, muajt shkruhen me shkronje te vogel pervec ne raste festash kombetare a nderkombetare dhe midis dates, muajit dhe vitit nuk vihet asnje shenje. Por ju jeni i mirepritur ta hidhni vete ne votim kete teme tek Kuvendi nese doni.

13:48, 16 December 2011

Me ishte fiksuar qe muajt ishin me te madhe. Megjithate, nese e ke te sigurt qe eshte ashtu sic thua ti, atehere ashtu qofte.

Kerkoj ndjese per nderhyrjen.

Tung.

13:56, 16 December 2011

E kam shume te sigurt megjithate nuk ka asnje problem per nderhyrjen madje doja t'ju falenderoja per punen qe keni bere dhe po beni ketu. Ju uroj nje pune te mbare!

14:03, 16 December 2011