Jump to content

User talk:Ejs-80

From translatewiki.net
translatewiki.net
Introduction
Getting started
Translation tutorial
How to start
See also
Localisation guidelines
Translating offline
FAQ
Support

Hi Ejs-80. Welcome to translatewiki.net!

You can now start translating.

You should also check the portal for your language, the link is in the sidebar. Other useful pages are linked in the menu next to this message.

Your translations are transferred to the standard product every few days or every few weeks, depending on the product. Please notice that it may take longer before you see your translation in the actual product.

We wish you a productive and pleasant stay. Please leave any questions on Support (the link is also available on any page, in the navigation sidebar). Cheers!

Contents

Thread titleRepliesLast modified
Käyttäjänimi200:02, 24 January 2015

Käyttäjänimi

Miksi CentralAuth käyttää käyttäjänimeä kun muu MediaWiki käyttää käyttäjätunnusta?

Nike (talk)19:30, 23 January 2015

Sanan account käänsinkin tunnukseksi (esimerkkejä: MediaWiki:Sulrenamewarning-renamed/fi, MediaWiki:Apihelp-query+globalallusers-param-prop/fi, MediaWiki:Centralauth-usermerge-noself/fi), vaikka user name käsissäni käyttäjänimeksi vääntyikin. Itse miellän MikkoM:n ja Silvosen tavoin käyttäjänimen tietyn käyttäjätunnuksen ulospäin näkyväksi nimeksi ja mielestäni termin käyttö selventää asioita silloin, kun kyse todellakin on pelkästä käyttäjänimestä eikä tunnuksesta kokonaisuudessaan. Esimerkiksi puheet käyttäjätunnuksen haltuunotosta voisivat saada aikaan mielikuvan siitä, että haltuunottaja ottaa käyttöönsä paitsi nimen myös tunnuksella tehdyt muokkaukset, kun taas käyttäjänimen haltuunotosta puhuminen ei synnytä vastaavaa mielikuvaa. Näillä periaatteilla olen fiwikissä omat asiaan liittyvät kommenttini kirjoittanut, vaikka en olekaan puuttunut siihen, että siellä nimenvaihtopyyntösivu WP:KV on aina ollut nimellä Käyttäjätunnuksen vaihto (toisaalta WP:USURP on ohjannut sivulle Käyttäjänimen haltuunotto).

Ejs-80 (talk)23:30, 23 January 2015
 

Ei minulla kuitenkaan mitään valtavia intohimoja asian suhteen ole, eikä minua haittaa mitenkään, jos muutat termit sellaisiksi kuin niiden nähdäksesi pitäisi olla.

Ejs-80 (talk)00:02, 24 January 2015