Jump to content

User talk:Ookuninusi

From translatewiki.net
translatewiki.net
Introduction
Getting started
Translation tutorial
How to start
See also
Localisation guidelines
Translating offline
FAQ
Support

Hi Ookuninusi. Welcome to translatewiki.net!

You can now start translating.

You should also check the portal for your language, the link is in the sidebar. Other useful pages are linked in the menu next to this message.

Your translations are transferred to the standard product every few days or every few weeks, depending on the product. Please notice that it may take longer before you see your translation in the actual product.

We wish you a productive and pleasant stay. Please leave any questions on Support (the link is also available on any page, in the navigation sidebar). Cheers!


-- WelcomeMessageBot (talk) 12:38, 31 December 2017 (UTC)

Contents

Thread titleRepliesLast modified
Napadačko ponašanje217:20, 27 January 2018

Napadačko ponašanje

Ne trebate se ponašati prema meni napadački. I nesmete! To što ste imali sreće da se osnuje Vikipedija na crnogorskom budite zahvalni i bogu i jezičkom komitetu Vikimedije. Nisam urednik srwiki više tako da mi to nemojte ni nabacivati! Hvala na razumevanju!

Zoranzoki21 (talk)15:38, 27 January 2018

Jel sam te vrijeđao? To što sam rekao da se urednici sa srpske Vikipedije ne miješaju u crnogorsku je tebi vrijeđanje? Ako više nijesi urednik srwiki, zašto si sebe našao uvrijeđenim u tome? Ako si doša ovdje da nam pomožeš izvoli, a ako si došao da vrijeđaš i da se svađaš i omjetaš rad ostalih vikipedijanaca, zamolio bih te da to ne radiš ovdje. Vijeliki pozdrav i sve najbolje! :-)

Ookuninusi (talk)17:02, 27 January 2018

Hoću tehnički da Vam pomognem. Nisam se uvrjedio. Nego se začudio zbog tona obraćanja korisniku. Vijeliki pozdrav i sve najbolje takođe i Vama!

Zoranzoki21 (talk)17:04, 27 January 2018