Jump to content

User talk:Máté

From translatewiki.net
translatewiki.net
Introduction
Getting started
Translation tutorial
How to start
See also
Localisation guidelines
Translating offline
FAQ
Support

Hi Máté. Welcome to translatewiki.net!

You can now start translating.

You should also check the portal for your language, the link is in the sidebar. Other useful pages are linked in the menu next to this message.

Your translations are transferred to the standard product every few days or every few weeks, depending on the product. Please notice that it may take longer before you see your translation in the actual product.

We wish you a productive and pleasant stay. Please leave any questions on Support (the link is also available on any page, in the navigation sidebar). Cheers!


-- WelcomeMessageBot (talk) 11:11, 5 February 2016 (UTC)

Contents

Thread titleRepliesLast modified
Kisbetű jogosultságokban119:57, 5 February 2016

Kisbetű jogosultságokban

Szia! Egyrészt örülök, hogy csatlakoztál a fordítócsapathoz, reméljük, veled naprakészebben tudjuk tartani a MediaWiki fordítását. Másrészt szeretném felhívni a figyelmedet a Portal:Hu/MediaWiki és Portal:Hu/Wikidata lapokon található fordítási konvenciókra, azon belül is most különösen az elsőn a 3–4. pontra. Bár (mondjuk) a MediaWiki:grant-createaccount/hu neve nem úgy kezdődik, hogy „right-”, de szerintem azonos elbírálás alá esik, lévén ugyanaz a funkciója.

Tacsipacsi (talk)19:27, 5 February 2016

Akkor az útmutatót ki kellene egészíteni a Special:ListGrants oldallal is :). Mindjárt végignézem a mai szerkesztéseim, és visszajavítom, amit kell.

Máté (talk)19:57, 5 February 2016