User:FuzzyBot/jv

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page User:FuzzyBot and the translation is 50% complete.

Halo, kula FuzzyBot! Kula mboten ngrisak terjemahan panjenengan. Sayangipun ing berkas sumber ing basa Inggris sampun wonten pangéwahan lan kula nambahi tandha alit supados panjenengan saged mriksani. Tulung dipun énggali pertalan panjenengan menawi diperlokaken miturut babonipun lan ngicali string !!FUZZY!! saking pesen puniki, matur nuwun!