Përdoruesi: FuzzyBot

From translatewiki.net
This page is a translated version of the page User:FuzzyBot and the translation is 100% complete.

Tung unë jam FuzzyBot! Nuk jam duke shkatërruar përkthimet tuaja. Për fat të keq kishte ndryshime në lidhjen zotëruese (në anglisht) dhe unë po vë një shenjë kështu që të mund të vëreni. Ju lutem, freskoni përkthimin nëse është e duhur sipas kopjes zotëruese dhe largoni lidhjen !!FUZZY!! nga porosia, Faleminderit!