Pamaké:FuzzyBot

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page User:FuzzyBot and the translation is 100% complete.

Héy! Kami Fuzzybot. Kami henteu milampah vandalisme kana tarjemahan Anjeun. Kami ukur nandaan tarjemahan nalika aya parobahan dina talatah asal (basa Inggris), ambéh anjeun nyaho. Sok weuteuhan tarjamahan anu diperlukeun luyu jeung talatah asalna sarta sumangga piceun kecap !!FUZZY!! ti talatah kasebut. Nuhun!