User:FuzzyBot

From translatewiki.net
This page is a translated version of the page User:FuzzyBot and the translation is 100% complete.

Здраво, јас сум FuzzyBot! Јас не ги вандализирам вашите преводи. За жал, има промени во изворните пораки (на англиски јазик) и јас ги означувам ваквите пораки, со цел полесно да ги забележите. Ве молам подновете ги преводите ако е потребно, согласно изворната порака на англиски и избришете го знакот !!FUZZY!! од пораката. Ви благодарам!