Преведување:МедијаВики/Статистика во време

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Translating:MediaWiki/Statistics in time and the translation is 100% complete.

Страницава дава преглед на јазиците кои имаат достигнувања во преведувањето остварени со време, според статистиките на Translating:Group statistics. Овие статистики се подновуваат на крајот од секој месец. Во нив спаѓаат и оние за англискиот јазик.

Пред декември 2007 г. во изводот фигурирал само процентот на преведени клучни пораки.

Крај на месецот Јазици Најкористени 98% % Клучни 90% % Додатоци за Викимедија 90% % Додатоци 65% %
ноември 2013 383 144 89 15 35
декември 2012 378 159 97 18 38
декември 2011 360 136 84 20 43
2010 (goals) 170 105 65 50
декември 2010 338 183 87 37 40
септември 2010 331 176 53.17 84 25.38 39 11.78 38 11.48
август 2010 331 169 51.06 83 25.08 40 12.08 39 11.78
јули 2010 332 162 48.80 82 24.70 36 10.84 39 11.75
јуни 2010 329 161 48.94 83 25.23 34 10.33 39 11.85
мај 2010 329 159 48.33 85 25.84 29 8.81 39 11.85
април 2010 329 158 48.02 84 25.53 30 9.12 40 12.16
март 2010 327 156 47.71 85 25.99 31 9.48 39 11.93
февруари 2010 327 154 47.09 82 25.07 31 9.48 39 11.92
јануари 2010 326 153 46.93 82 25.15 32 9.82 40 12.27
2009 (goals) 130 90 50 30
декември 2009 323 147 45.51 82 25.39 44 13.62 39 12.07
ноември 2009 333 141 42.34 79 23.72 32 9.61 35 10.51
октомври 2009 327 129 39.45 81 24.77 24 7.43 35 10.70
септември 2009 325 125 38.46 80 24.62 23 7.08 35 10.77
август 2009 327 122 37.31 82 25.08 37 11.31 34 10.40
јули 2009 330 119 36.06 77 23.33 31 9.39 31 9.39
јуни 2009 330 113 34.24 75 22.73 30 9.09 30 9.09
мај 2009 330 98 29.70 76 23.03 36 10.91 30 9.09
април 2009 326 106 32.52 74 22.70 35 10.74 30 9.20
март 2009 324 91 28.09 73 22.53 33 10.19 31 9.57
февруари 2009 322 82 25.47 73 22.67 33 10.25 28 8.70
јануари 2009 322 113 35.09 71 22.05 25 7.76 23 7.14
2008 (goals) 120 90 50 20
декември 2008 322 109 33.85 68 21.12 36 11.18 21 6.52
ноември 2008 322 102 31.68 64 19.88 26 8.07 16 4.97
октомври 2008 321 102 31.78 61 19.00 24 7.48 19 5.92
септември 2008 320 92 28.75 62 19.38 34 10.63 19 5.94
август 2008 318 112 35.22 67 21.07 29 9.12 18 5.66
јули 2008 317 115 36.28 72 22.71 29 9.15 19 5.99
јуни 2008 316 110 34.81 68 21.52 18 5.70 16 5.06
мај 2008 313 112 35.78 66 21.09 16 5.11 20 6.39
април 2008 313 106 33.87 63 20.13 33 10.54 17 5.43
март 2008 311 95 30.55 62 19.94 25 8.04 14 4.50
февруари 2008 310 83 26.77 59 19.03 24 7.74 11 3.55
јануари 2008 307 73 23.78 55 17.92 17 5.54 9 2.93
декември 2007 302 48 15.89 50 16.56 11 3.64 7 2.32
ноември 2007 287 - 44 15.33 - -
октомври 2007 285 - 43 15.09 - -
септември 2007 283 - 36 12.72 - -
август 2007 277 - 28 10.11 - -
јули 2007 275 - 36 13.09 - -
јуни 2007 275 - 32 11.64 - -
мај 2007 275 - 31 11.27 - -
април 2007 273 - 27 9.89 - -
март 2007 267 - 25 9.36 - -
февруари 2007 267 - 25 9.36 - -
јануари 2007 267 - 23 8.61 - -
декември 2006 266 - 25 9.40 - -