Statistikat e përkthimit

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Translating:Statistics and the translation is 88% complete.
Outdated translations are marked like this.

Ky është një koleksion i lidhjeve të informacioneve dhe statistikave në lidhje me translatewiki.net.

Burimet kryesore të statistikave janë dhënë nga tre faqe të veçanta në ekstensionin e përkthimit:

Statistika në lidhje me gjuhët

Në faqet e portalit ne kemi:

  • Listën e përkthyesve të gjuhëve përkatëse.
  • Hartën e përkthyesve të cilët e flasin atë gjuhë.
  • Grafikun e aktivitetve të përkthimeve të fundit.
  • Lidhjen (linkun) për të parë përkthimet e fundit në gjuhën përkatëse.
  • Informacione të tjera në lidhje gjuhën dhe përkthyesit të gjuhës përkatëse.

Faqet ekzistuese të portalit janë të rënditura në kategori gjuhësore.

Statistika në lidhje me projektet

Statistikat e përkthimit të projektwv janë përditësuar në kohë reale në Special:MessageGroupStats. Në këtë faqe ju mund të shohësh përqindjen e përfundimit të përkthimeve në çdo gjuhë, për një projekt të zgjedhur. Në çdo faqe të projekt mund të gjesh:

  • Link për të parë përkthimet e fundit për atë projekt.
  • Statistika të përqindjes së kompletimit për lëshimet e produkteve të kaluara (nëse është e aplikueshme).
  • Përqindja e kompletimit për çdo ditë në histori.
  • Grafiku i aktiviteteve të përkthimeve të fundit.
  • Harta e përkthyesve që kanë përkthyer atë projekt dhe që kanë dhënë vendndodhjen e tyre.

Për një listë të faqeve të projektit lista e projektit ose kategorinë e projekteve të mbështetura.

Statistikat në lidhje me përdoruesit

Statistika në lidhje me translatewiki.net