Project:Política de privadesa

From translatewiki.net
This page is a translated version of the page Project:Privacy policy and the translation is 100% complete.


Àmbit general

Aquesta política cobreix la informació personalment identificable retinguda o emmagatzemada per translatewiki.net en els seus servidors en relació al projecte i la seva comunitat. Translatewiki.net recull i reté la menor quantitat d'informació personal identificable necessari per complir amb les necessitats operatives dels projectes.

El caràcter públic i col·laboratiu dels projectes

Translatewiki.net en col. laboració és desenvolupat pels seus usuaris utilitzant el programari MediaWiki. Qualsevol tenir concedit editar permisos pot editar les pàgines editables d'aquest lloc mentre esteu connectat com a usuari registrat. En fer això, editors creen un document publicat i un registre públic de cada paraula afegit, resta o ha canviat. Això és un acte públic, i els editors són identificats públicament com autors de tals canvis. Totes les contribucions fetes amb aquest projecte i tota la informació disponible públicament sobre aquestes contribucions, estan irrevocablement i pot ser lliurement copiar, citat, reutilitzats i adaptat per part de tercers amb algunes restriccions.

Activitats translatewiki.net

En general, aquesta política només s'aplica a la informació privada emmagatzemada o a càrrec de translatewiki.net que no està disponible públicament.

Les interaccions amb translatewiki.net no coberta per aquesta política inclouen, però no es limiten a, aspectes de la navegació i edició de pàgines, utilització de la funció wiki "usuari de correu electrònic". Aquestes interaccions poden exposar l'adreça IP del col·laborador i possiblement altres dades personals, indistintament al públic en general, o a grups específics de voluntaris actuant de forma independent translatewiki.net.

Els usuaris també poden interactuar amb l'altre fora de translatewiki.net, via correu electrònic, IRC o altres xat o llocs web independents i hauria d'avaluar els riscos que comporta i les seves necessitats personals per a la intimitat, abans d'utilitzar aquests mètodes de comunicació.

Comptes d'usuari i l'autor

Translatewiki.net requereix editors inscriure's amb el seu lloc web, encara que algunes pàgines poden ser editats sense registrar amb un usuari, en aquest cas serà identificat per la seva adreça IP. Els usuaris que es registren s'identifiquen per les seves escollit nom d'usuari. Els usuaris seleccionar una contrasenya, que és confidencial i s'utilitza per verificar la integritat de la seva compte. Excepte en la mesura que pot ser requerit per la llei, cap persona hauria revelar, o posar en coneixement tant les contrasenyes d'usuari i/o les galetes generades per a identificar a un usuari. Una vegada creat, comptes d'usuari no serà eliminat, a menys que hi ha evidents malintencionats, com és per ser jutjat per translatewiki.net personal. Pot ser possible per a un nom d'usuari ha de canviar. Translatewiki.net no garanteix que un nom d'usuari es canviarà a petició.

Finalitat de la recollida d'informació privada

Translatewiki.net limita la recopilació de dades d'usuaris personalment identificables a finalitats que serveixen el bon funcionament dels seus projectes, incloent però no limitant les següents:

  • Per accentuar la responsabilitat pública del projecte. Translatewiki.net reconeix que qualsevol sistema que sigui suficientment obert com per permetre la participació més gran possible del públic en general, també serà vulnerable a determinats tipus d'abús i comptador de comportament productiu. Translatewiki.net ha establert una sèrie de mecanismes per a prevenir o remediar les activitats abusives. Per exemple, quan s'investiga l'abús en el projecte, incloent-hi l'ús sospita de delictiu "sockpuppets" (duplicate comptes), vandalisme, l'assetjament d'altres usuaris, o comportament pertorbador, les adreces IP dels usuaris (derivats d'aquests registres o dels registres a la base de dades) pot ser utilitzat per identificar la font (s) del comportament abusiu. Aquesta informació pot ser compartida per usuaris amb autoritat administrativa encarregats protecció dels projectes.
  • Per proporcionar estadístiques dels llocs. Translatewiki.net estadísticament les dades de registre crua visites dels usuaris. Aquests registres s'utilitzen per produir pàgines Estadístiques del lloc; les dades de registre brut no està fet públics.
  • Solventar problemes tècnics. Les dades del registre pot ser examinada per desenvolupadors en la solució de problemes tècnics i en el seguiment de les aranyes web mal comportament que aclaparen el lloc.

Translatewiki.net pot carregar recursos com JavaScript des de servidors externs, que podria afectar la privadesa de l'usuari (per exemple Google Adwords o traducció pistes). És fins a l'usuari per mitigar exposar detalls no desitjats a causa de recursos de càrrega dels servidors externs.

Detalls de la retenció de dades

Generalitats

Adreça d'IP i una altra informació tècnica

Quan un visitant sol·licita o llegeix una pàgina, no es recull més informació que la típicament recol·lectada llocs web. Translatewiki.net pot conservar els registres d'aquestes transaccions, però aquestes no serà publicat.
Quan una pàgina és editat per un editor registrat, el servidor emmagatzema confidencialment relacionats amb informació d'adreça d'IP per un període limitat de temps. Aquesta informació s'esborra automàticament passat un predeterminat temps. Pels redactors que no connectar, l'IP Adreça utilitzada és pública i permanent per acreditar com l'autor de l'edició. Es podria d'un tercer identificar l'autor d'aquesta adreça d'IP en conjunció amb altra informació. Registre amb un usuari registrat permet millor preservació de la privadesa.

Testimonis (cookies)

El lloc es posa una galeta de sessió temporal a l'ordinador del visitant quan sigui que una pàgina és visitada. Els lectors que no volen connectar-se o editar pot rebutjar aquesta galeta; se suprimirà la final de la sessió del navegador. Pot ser assignar més galetes quan hom es connecta per mantenir connectat a l'estat. Si deseu un nom d'usuari o la contrasenya en un navegador, que informació es desarà durant 30 dies, i aquesta informació es molesta amb el servidor en cada visita a aquest projecte. Col. laboradors utilitzant una màquina de públic que no vulguin mostrar el seu nom d'usuari a futurs usuaris de la màquina ha aclarir aquestes "cookies" després d'ús.

Pàgina d'Historial

Les modificacions o altres contribucions al projecte a les traduccions, pàgines d'usuari, les pàgines de discussió i altres pàgines generalment es retenen per sempre. L'eliminació de text del projecte no suprimirà permanentment. Normalment qualsevol pot mirar a una versió prèvia d'una pàgina i veure el que hi era. Fins i tot si un article és "suprimir", un usuari confiat amb un nivell més alt d'accés encara poden veure què s'ha suprimit de la vista pública. Informació es pot permanentment suprimir per persones amb accés a translatewiki.net, però a part de la circumstància estrany quan translatewiki.net és necessari per suprimir la història d'edició de material en resposta a una ordre judicial o equivalent processos legals, no es garanteix que cap supressió permanent passarà.

L'aportació d'usuari

Les contribucions dels usuaris estan disponibles públicament i de forma agrupada. Les contribucions dels usuaris s'agreguen segons al seu registre i estat de connexió. Dades sobre les contribucions dels usuaris, com ara els temps a les quals els usuaris han editat i el nombre de les modificacions que han fet, estan públicament disponibles via les llistes de les contribucions d'usuari i en formes agregades publicats per altres usuaris.
Projectes de lectura
No hi ha més informació sobre els usuaris i altres visitants que consulten pàgines es recull que és típicament recollides en els registres del servidor per llocs web. A més de les anteriors crua registre dades recollides per a les finalitats, visites de pàgina no exposar identitat d'un visitant públicament. Les dades del registre crua inclosos en la Mostra pot incloure l'adreça IP de qualsevol usuari, però no es reprodueix públicament.
Projectes d'edició
Les edicions a les pàgines s'identifiquen amb el nom d'usuari o xarxa IP de l'editor, i edició d'història s'Agrega per l'autor d'una llista d'aportació. Aquesta informació estarà disponible permanentment.
Connectat a usuaris registrats:
Usuaris registrats no mostren la seva adreça IP al públic excepte en casos d'abús, incloent el vandalisme d'una pàgina wiki per un usuari o per un altre usuari amb la mateixa adreça IP. Adreça d'IP d'un usuari s'emmagatzemen en els servidors de translatewiki.net per a un període de temps i pot ser vist pels administradors dels servidors i pels usuaris que s'han concedit accés de CheckUser.
Informació d'adreça d'IP i les relacions amb noms d'usuari que la comparteixi, poden ser publicades sota determinades circumstàncies (vegeu més avall).
Editors que utilitzant un servidor de correu d'empresa des de casa o teletreball més d'un DSL o cable de connexió a Internet, és probable que sigui fàcil d'identificar per la seva adreça d'IP; en aquest cas pot ser fàcil d'identificar creu totes les contribucions al projecte feta per aquella adreça d'IP. Utilitzant un nom d'usuari és una millor manera de preservar privacitat en aquesta situació.
Inicïin usuaris registrats i no registrats els usuaris:
Redactors que no ha entrat en pot ser identificat per la seva adreça IP. Depenent de la connexió, d'aquesta adreça IP pot ser localitzable per un gran proveïdor d'Internet o més específicament fins a l'escola, lloc de treball o llar. Es podria utilitzar aquesta informació en combinació amb altra informació, incloent-hi edició d'estil i preferències, per identificar l'autor completament.
Debats
A les pàgines de discussió de wiki:
Qualsevol pàgina editable teòricament pot ser la ubicació d'una discussió. En general, els debats sobre la translatewiki.net es produeixen a xerrada pàgines d'usuari (associades amb usuaris particulars), a pàgines de discussió de projecte de què es dóna suport (associats a projectes en particular) o en pàgines especialment designats per funcionar com fòrums (per exemple, la pàgina de suport). Les expectatives de privadesa aplicar a pàgines de discussió de la mateixa manera com ho fan en un altre lloc.
Via e-mail
Els usuaris no estan obligats a especificar una adreça de correu electrònic en registrar-se. Els usuaris que proporcionin una adreça vàlida de correu electrònic pot permetre a altres usuaris registrats enviar correu electrònic a ells a través de la wiki. En rebre un correu electrònic d'altres usuaris a través d'aquest sistema, la seva adreça de correu electrònic no es revela a ells. Quan hom envia un correu electrònic a altres usuaris, el correu electrònic es mostra com a emissor.
L'adreça de correu electrònic posat en la seva preferències d'usuari pot ser utilitzat per translatewiki.net per a la comunicació. Els usuaris que no especifiquin una adreça electrònica vàlida no podran restablir la pròpia contrasenya si aquesta es perd. En aquesta situació, no obstant això, els usuaris pugui contactar amb un dels administradors de servidor translatewiki.net d'introduir una adreça de correu electrònic nou. Un usuari pot treure l'adreça de correu electrònic del compte de les seves preferències en qualsevol moment per evitar que s'utilitza. La correspondència privada entre usuaris pot arribar a ser emprada a aquells llur discreció i no està subjecta a la política de translatewiki.net.
IRC:
Canals d'IRC no és oficialment part de translatewiki.net i no s'han operat en els servidors de translatewiki.net controlat. L'adreça d'IP d'usuaris que xerrada sobre aquest servei pot estar exposat a altres participants. La privadesa dels usuaris d'IRC de cada canal només pot ser protegida segons a les polítiques dels respectius Serveis i canals. Canals diferents tenen diferents polítiques en si es pot publicar els registres.

Accés i publicació d'informació personal d'identificació

Accés:

El projecte està dirigit principalment per col·laboradors voluntaris. Alguns dels usuaris se'ls dóna accés privilegiat. Per exemple, els nivells d'accés d'usuari de translatewiki.net són determinats per la presència de l'usuari a diversos "dóna suport projectes". Els drets dels grups d'usuari i els membres del grup són public.

Uns altres usuaris que poden tenir accés a informació d'identificació privades inclouen, però no es limiten a, els usuaris que tenen accés a CheckUser funció, translatewiki.net empleats, funcionaris nomenats i contractistes i agents emprats pels operadors de translatewiki.net i els desenvolupadors i altres amb alts nivells d'accés de servidor.

Intercanvi d'informació amb altres usuaris autoritzats no es considera "distribució".

Publicació: Política sobre publicació de dades

És la política de translatewiki.net que personalment les dades personals identificables recollides en els registres del servidor, o a través de registres a la base de dades mitjançant la funció de CheckUser, o a través d'altres mètodes no disponibles públicament, puguin ser publicades per translatewiki.net voluntaris o personal, en qualsevol de les següents situacions:

  1. En resposta a una citació legal vàlida o altre petició obligatòria d'aplicació de la llei,
  2. Amb permís de l'usuari afectat,
  3. Quan sigui necessari per a la investigació de queixes d'insult,
  4. Quan la informació pertany a planes generades per una aranya o bot i la seva difusió és necessària per a il·lustrar o resoldre assumptes tècnics,
  5. On l'usuari ha estat destrossant la pàgines o comportant-se persistentment d'una forma disruptiva, les dades poden ser alliberat a un proveïdor de servei, Transportista o altra entitat de tercera festa per ajudar a la identificació de blocs d'IP, o ajudar en la formulació d'una queixa als proveïdors de serveis d'Internet pertinents,
  6. On és raonablement necessàries per protegir els drets, propietat o seguretat de translatewiki.net, els seus usuaris o el públic.

Excepte com es descriu anteriorment, translatewiki.net política no permeten la distribució de dades personal sota cap circumstància.

Accés per terceres parts i notificar usuaris registrats procesos legal:

Com a principi general, l'accés i retenció de, personalment identificables dades en tots els projectes ha de ser mínims i ha de ser utilitzada només internament per al bon funcionament del projecte. De tant en tant, no obstant això, translatewiki.net pot rebre una citació de compareixença o altre petició obligatòria d'una agència d'aplicació de la llei o un organisme governamental judicials que demana la divulgació d'informació sobre un usuari registrat i pot ser obligada per la llei a complir amb aquesta petició. En cas d'aquesta petició legalment obligatòria, translatewiki.net intentarà notificar l'usuari afectat en els tres dies després de l'arribada de citació per remetre una notificació per correu electrònic a l'adreça de correu electrònic (si n'hi ha) que l'usuari afectat ha que figuren a les preferències de l'usuari seu o seu.

Translatewiki.net no pot aconsellar a cap usuari rebre aquesta mena de notificacions en relació amb el dret o la resposta apropiada a una citació. Translatewiki.net Noteu, però, que aquests usuaris poden tenir el dret a resistir-se o que la informació a la cort de límit mitjançant la presentació d'una moció per invalidar l'esmentada citació. Els usuaris que desitgin oposar-se a una citació de compareixença o altre petició obligatòria hauria de buscar assessorament jurídic sobre drets, així com els procediments que poden estar disponibles.

Si translatewiki.net rep un tribunal-moció per invalidar o limitar el requeriment d'acció per a l'usuari o el seu advocat, translatewiki.net no proporcionarà la informació sol·licitada fins que translatewiki.net rep una ordre de la cort per fer-ho.

Els usuaris registrats no estan obligats a proporcionar una adreça de correu electrònic. No obstant això, quan un usuari registrat afectat no proporciona una adreça de correu electrònic, translatewiki.net no serà capaç de notificar l'usuari afectat en missatges de correu electrònic en que rep les peticions d'aplicació de la llei a divulgar la informació personalment identificable sobre l'usuari.

Descàrrec de responsabilitat

Translatewiki.net creu que mantenir i preservar la privadesa de les dades d'usuari és un important valor. Aquesta política de privacitat i les accions de translatewiki.net, representa un esforç de compromís per a salvaguardar la seguretat de la limitada informació dels usuaris que es recull i reté en els nostres servidors. No obstant això, translatewiki.net no pot garantir que la informació d'usuari es mantindrà privat. Reconeixem que, tot i de nostre esforç de compromís de protegir la informació privada d'usuari, determinats individus poden encara desenvolupar mineria de dades i altres mètodes per descobrir aquesta informació i divulgar-lo. Per aquesta raó, translatewiki.net pot fer cap garantia contra l'accés no autoritzat a la informació proporcionada en el curs de participar en projectes de translatewiki.net o llurs comunitats relacionades.

In cases of conflicting information between a translated version of this page and the original version in the English language, the English version will take precedence over the translated version.