Μεταφράζοντας:Χωρίς Σύνδεση

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Translating:Offline and the translation is 78% complete.
Outdated translations are marked like this.


translatewiki.net
Εισαγωγή
Οδηγός Χρήσης
Translation tutorial
Πως να ξεκινήσετε
Δείτε επίσης
Οδηγίες τοπικής προσαρμογής
Εργασία εκτός σύνδεσης
FAQ
Υποστήριξη

Αυτή είναι μια σελίδα βοήθειας για χρήστες που θέλουν να εργαστούν σε μεταφράσεις χωρίς σύνδεση.

Στη σελίδα Special:Translate μπορείτε να κάνετε εξαγωγή μιας ομάδας μηνυμάτων σε αρχείο .po/gettext, και να δουλέψετε με αυτό offline. Μπορείτε να ανεβάσετε ή να εισαγάγετε τις μεταφράσεις σας αν έχετε "offline δικαιώματα μεταφραστή" (μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα γι'αυτά αφού θα έχετε αποδείξει ότι είστε αξιόπιστος online μεταφραστής ). Για την πρώτη φορά, παρακαλούμε συμπιέστε ένα gettex αρχείο και στείλτε το με e-mail στο "translatewiki AT translatewiki DOT net" αναφέρονται και το όνομα χρήστη σας στο translatewiki.net. Η πρώτη σου υποβολή θα εισαχθεί από κάποιο μέλος του προσωπικού μας.

Για άλλες τεχνικές προτάσεις, προειδοποιήσεις και σημειώσεις σχετικά με τη χρήση της offline λειτουργίας της μετάφρασης, παρακαλούμε δείτε την τεκμηρίωση.

Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο θα σου δώσει να κατεβάσεις ένα po/gettext αρχείο για τη γλώσσα σου όπως αυτή καθορίστηκε στις Special:Preferences. Αυτό το αρχείο έχει κωδικοποίηση UTF-8.

Οι παραπάνω σύνδεσμοι συνδέονται με το MediaWiki. Στο Special:LanguageStats μπορείτε να πάτε σε οποιαδήποτε ομάδα μηνυμάτων, και να επιλέξετε εκεί "Export" και μετά να επιλέξετε "Export for off-line translation" για να κάνετε εξαγωγή στο gettext.

Weblinks σε πρόσθετες πηγές