If you use Apertium MT suggestions, your comments are wanted in this thread.

Offline vertalen

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Translating:Offline and the translation is 100% complete.


translatewiki.net
Introductie
Aan de slag
Translation tutorial
Hoe te beginnen?
Zie ook
Localisatierichtlijnen
Offline vertalen
FAQ
Support

Dit is een hulppagina voor gebruikers die offline willen werken aan vertalingen.

In Special:Translate kunt u een berichtengroep naar een bestand van het type .po/gettext exporteren om dan offline dat bestand te bewerken. U kunt uw vertalingen uploaden of importeren als u de rechten voor "offline translator" hebt (daar kunt u een verzoek voor indienen wanneer u zich als online vertaler als betrouwbaar bewezen hebt). Om voor de eerste keer een gettext-bestand in te zenden comprimeert u het en stuurt u het via e-mail aan "translatewiki AT translatewiki PUNT net" onder vermelding van uw gebruikersnaam. Uw eerste inzending wordt dan door een medewerker geïmporteerd.

Voor andere technische aanbevelingen, waarschuwingen en opmerkingen over het gebruik van de offline-vertaalfunctie, zie de documentatie.

Klikt u op een koppeling hieronder, dan krijgt u een formulier te zien waarmee u het bestand kunt downloaden. De karakterset van dit bestand is UTF-8. Kies het formaat voor offline vertalen.

De bovenstaande links zijn afgestemd op MediaWiki. Op Special:LanguageStats kunt u naar een groep gaan, en daar "Export" en vervolgens "Export for off-line translation" selecteren om te exporteren naar gettext.

Koppelingen naar aanvullende bronnen