Translating:Offline

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Translating:Offline and the translation is 100% complete.


translatewiki.net
Introduktion
Kom igång
Översättningsguide
Hur man börjar
Se även
Lokalisationsriktlinjer
Offline
Vanliga frågor
Support

Detta är en hjälpsida för användare som vill översätta offline.

Special:Translate kan du exportera en meddelandegrupp till en .po/gettext-fil och arbeta på den offline. Du kan ladda upp eller importera dina översättningar om du har "rättigheter för översättning offline" (du kan göra en begäran för dessa efter att du har bevisas att du är en pålitlig onlineöversättare). För din första inlämning, komprimera din gettext-fil och e-posta den till "translatewiki SNABEL-A translatewiki PUNKT net" och hänvisa dit användarnamn på translatewiki.net. Din första inlämning kommer att importeras av en personalmedlem.

Om du har andra förslag av teknisk natur, varningar och kommentarer kring användandet av offline-översättningar, kan du läsa mer i dokumentationen.

Du kommer att få se ett formulär för att ladda ner en fil. Denna fil är kodad i UTF-8. Välj formatet för offlineöversättning.

Länkarna ovan är anpassade till MediaWiki. På Special:LanguageStats kan du gå till en valfri grupp och där välja "Export", sedan "Export for off-line translation" för att exportera till gettext.

Länkar till andra resurser