Tecnologia

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Technology and the translation is 100% complete.


Translatewiki.net utilitza múltiples tecnologies d'ajuda per accelerar la tasca de traducció, produint alhora millors resultats; a la guia de traducció i a la documentació general trobareu més informació sobre el motor de traducció no específic d'aquest wiki.

Ajudes per a latraducció

Les ajudes per a la traducció més senzilles són simplement una col·lecció d'informació potencialment útil.

Traduccions a altres llengües
vostè pot triar qualsevol llengües que voleu veure en la traducció. Traduccions d'idiomes seleccionats es mostren si ja existeixen. Traduccions en un llenguatge relacionat donar idees sobre paraules i gramàtica estructures. O només el pot utilitzar per conèixer una altra llengua!
Documentació de missatge
tot el programari conté els missatges delicats que són difícils d'entendre, fins i tot amb context. Més probable és que els missatges ja té documentació útil en translatewiki.net. Fins i tot si no és, ens ajudarà a aconseguir-ho. Acaba d'introduir la seva petició a la nostra support pàgina. Documentació li explica el context (botó, títol), el contingut de les variables i qualsevol altra cosa que cal tenir en compte en la traducció.
Comprovacions sintàctics
Hem implementat comprovacions simples que avisar d'errors senzills com variables sense utilitzar i desconeguts, bad HTML mark-up i tirants desequilibrades. Aquests simples errors sovint pot donar lloc a exhibició trencat o fet malbé, així que és important trobar-los des del principi.

Tecnologies de traducció

Aquests són més advanced tecnologies que aprofitar-se dels èxits en àrees de la ciència i l'idioma d'informàtica.

Memòria de traducció
estem utilitzant programari de traducció de la PoNewEdit. Memòria de traducció t'ajuda a fer més coherents traduccions i velocitats fins a la traducció de missatges similars i repetitives.
Traducció de Yandex i Microsoft
També podeu treure profit dels suggeriments realitzats per Yandex Translate o Microsoft Translator si hi ha suport per al vostre idioma. S'ha acabat copiar i enganxar manualment, el suggeriment ja serà allà quan inicieu la traducció!