Teknologia

From translatewiki.net
This page is a translated version of the page Technology and the translation is 100% complete.


translatewiki.net käyttää useita avustustekniikoita käännöstyön nopeuttamiseksi ja samalla parempien tulosten aikaansaamiseksi. Saadaksesi lisätietoa käännösmoottorista, joka ei ole tälle wikille ominainen, katso käännöstutoriaali sekä dokumentaatio yleensä.

Käännösapuvälineet

Yksinkertaisimmat kääntäjän avut ovat vain kokoelma mahdollisesti hyödyllistä lisätietoa.

Käännökset muille kielille
Voit valita näytettäväksi käännöksiä mille tahansa muille kielille. Käännökset muille kielille näytetään, jos ne ovat olemassa. Käännökset sukulaiskielille antavat ideoita sanoista ja kielioppirakenteista. Voit myös käyttää tätä ominaisuutta vain toisen kielen opiskeluun!
Viestin dokumentaatio
Kaikissa ohjelmistoissa on viestejä, joita on vaikea ymmärtää vaikka tietäisikin, missä ja miten niitä käytetään. On mahdollista, että näillä viesteillä on jo hyödyllinen dokumentaatio sivustossa translatewiki.net. Vaikka apua ei olisikaan, voimme auttaa sinua saamaan sitä. Lähetä vain pyyntösi Support-sivullemme. Seliteteksti kertoo käyttöyhteydestä (painike, sivun otsikko), muuttujien merkityksestä ja kaikesta muusta, mistä sinun tulee olla tietoinen käännöstä tehdessäsi.
Syntaktiset tarkastukset
Olemme toteuttaneet yksinkertaisia tarkistuksia, jotka varoittavat yksinkertaisista virheistä kuten puuttuvista ja tuntemattomista muuttujista, virheellisestä HTML-merkinnästä ja parittomista suluista. Tällaiset pienet virheet usein estävät viestiä näkymästä kunnolla, joten on tärkeää, että ne löydetään ja korjataan mahdollisimman aikaisin.
Sanasto
Kääntäjät pääsevät helposti käsiksi sovittuihin käännöksiin kääntäessään. Tarjoamme työkaluja sanaston hallintaan kullakin kielellä. Keskustelut voidaan avata termeistä ilman selkeää käännöstä.

Käännösteknologiat

Käytössä on joitakin kehittyneitä teknologioita tietojenkäsittelytieteen ja kieliteknologian aloilta.

Käännösmuisti
Käännösmuisti auttaa sinua tekemään johdonmukaisempia käännöksiä ja nopeuttaa samankaltaisten sekä toistuvien viestien kääntämistä. Käännösmuisti on jaettu kaikkien tuettujen projektien kesken.
Konekäännös
Integroimme konekäännöspalvelut nopeuttaaksemme kääntämistä. Tuettujen palveluntarjoajien ja tuettujen kielten luettelo voi vaihdella ajan myötä.