Nytt prosjekt

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Translating:New project and the translation is 78% complete.
Outdated translations are marked like this.

Translatewiki.net ønsker å vokse

Vi søker etter flere prosjekt. Ikke nøl med å kontakte oss og diskutere hvordan ditt prosjekt kan legges til translatewiki.net. Vi verdsetter arbeidet til våre frivillige oversettere, noe som betyr at vi ser etter sunne prosjekt som blir utviklet aktivt i overskuelig fremtid. Vi legger også vekt på kommunikasjonen mellom oversettere og utviklere. Nedenfor er en kort liste som understreker hva vi håper å se i nye prosjekt og hvilke prosesser som må administreres når man blir akseptert.

Vi krever …

Åpenhet
Åpenhet Vi godtar kun prosjekter som bruker en fri og åpen kildekode-lisens. Vi er nødt til å ta valg om hva vi ønsker å støtte direkte. Fordi vårt opphav ligger i MediaWiki og Wikimedia er dette en kjerneverdi for oss. Dersom programmet ditt ikke er fritt, men du fortsatt vil bruke samme programvare, se dokumentasjonen.
Utvikling
Utvikling Det nye prosjektet bør være i aktiv utvikling og bruke et versjonskontrollsystem. Vi er allerede kjent med CVS, Subversion og Git. Prosjektet bør ha jevnlige utgivelser eller en annen måte å oppdatere oversettelsene på. Tiden før oversettelsene kommer i bruk bør være minimal. Det er flere måter å få oversettelsene i bruk raskere, noe som kan diskuteres.
Integrering
Integrering Når innhold for ditt prosjekt har blitt oversatt på translatewiki.net er det ideelt om translatewiki.nets stab er i stand til å integrere endringene tilbake til ditt produkt. Dette krever en språktilleggsprosedyre og innsendingstilgang for minst ett stabsmedlem fra translatewiki.net. Dette sikrer at arbeidet oversetterne gjøre faktisk blir integrert. Translatewiki.net-staben har lang erfaring med å bruke forskjellige typer kildekontrollsystem.

Vi liker …

i18n-støtte
i18n-støtte Vi støtter kun UTF-8-tegnsettet. Støtte i i18n-rammeverket for variabler, flere forskjellige flertallsformer og høyre-til-venstre-språk foretrekkes. Å ha støtte for grammatiske former er noe vi mener alltid bør vurderes, og vi har også støtte for kjønn der brukere snakkes til direkte eller andre brukere omtales i grensesnitteksten.
Kommunikasjon
Kommunikasjon En utvikler fra prosjektet bør være aktiv på translatewiki.net for å svare på spørsmål, varsle om kommende utgivelser, koordinere med prosjektets utviklergruppe, etc. Vår tilnærming til lokalisering fungerer best når kunnskap flyter så fritt som mulig mellom utviklerfellesskap og oversetterfellesskap. Prosjekts kontaktperson spiller en svært viktig rolle i dette.
Filformater
Filformater Translatewiki.nets system er basert på oversettelsesfiler. Bruk av nøkkelbaserte filformat er foretrukket, som Java-egenskaper og Ruby-aktig YAML. Andre støttede filformat er PHP-tabeller, PHP-variable og Gettext. Gi oss beskjed om du har et annet format i tankene; vår erfaring med å legge til filformatstøtte er at det er relativt lett å legge til nye format for noen som er dyktige i PHP.

Still interested? Good. You can contact us via,

If you want to explore some more first, then try the localisation for developers page.