Translating:How to start/da

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Translating:How to start and the translation is 27% complete.
Outdated translations are marked like this.
translatewiki.net
Introduktion
Kom igang
Hvordan man oversætter
Hvordan man starter
Se også
Retningslinjer for lokalisering
Oversætter lokalt
FAQ
Brugerhjælp

Hvordan man starter

Det første du behøver for at starte er en brugerkonto på translatewiki.net. Kontoopretning udføres på mindre end et minut og bruges til at holde styr på, hvad du har arbejdet med.

Når du opretter en konto går du nogle testoversættelser igennem for at sikre, at du har en grundlæggende forståelse for sproget. Disse oversættelser er ikke aktive, men bliver i stedet for sammenlignet med ældre oversættelser af betroede brugere før du får rettigheder til at starte på oversættelser af aktive beskeder. Dette indebærer at beskeder du oversætter derefter, indgår i den næste opdatering af programmet/hjemmesiden!

Hold kontakt

Support kan du spørge om eller foreslå hvad som helst.

Portalen på dit grænsefladesprog, f.eks. portal:fi, er et centralt sted, hvor du kan se information og aktivitetstatistik om sprogfællesskabet. Det er også stedet at kommunikere med andre oversættere til samme sprog og diskutere terminologi med mere.

Special:WebChat gør at du kan forbinde til vores IRC-kanal igennem din internetbrowser. Yderligere hjælp om IRC på m:IRC. Kort fortalt, så kan du diskutere med udviklerne og holdet bag translatewiki.net, under antagelse af, at vi er aktive på tidspunktet.

Start med at oversætte

Efter at du har fået rettighederne til at oversætte er din startsdie sandsynligvis oversættelseværktøjet. Siden viser alle tilgængelige beskedgrupper, vi har. Størstedelen af oversættelsen foregår med dette værktøj, se vejledningen.

Do also check the project page for the software you are translating, as there might be important instructions and tips there. The project pages are linked in the short summary shown on top of the translation interface.